Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Vélo

Forside til Vélo

Sjanger: Drama
Deltakere: 1 GM, 4 players

Av

✏️Thor Fejerskov Jensen
✏️Jonas Sanberg Ljungdalh

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (0,2 MB)
PDF Spilledervejledning [dansk] (0,4 MB)
PDF Characters [dansk] (0,9 MB)
PDF Characters (printvenlig) [dansk] (1 MB)

Beskrivelse

De sidste meters hårde tråd op af den nådesløse stigning. Han har et solidt forspring til forfølgerne, men tvivlen om sejrens sikkerhed er altid til stede. Hele kroppen gør ondt efter dagens umenneskelige slid. “Hvorfor gør jeg det her mod mig selv?” tænker han, men han kender godt svaret: fordi han ikke kunne forestille sig nogen anden tilværelse.

Han ser sig tilbage: som skikkelser kan han fornemme resten af holdet bag sig. En tåre presser sig på, de har sikret ham sejren. Og i det øjeblik bliver verden omkring ham helt stille. Alting foregår i slowmotion og da han passerer målstregen med armene hævet over hovedet har han kun een klar tanke i hovedet: at han elsker sine holdkammerater af hele sit hjerte.

Vær med til at skabe den fantastiske fortælling om tre cykelryttere og personerne i deres liv. Den aldrende kaptajn, den ambitiøse løjtnant og den forsmåede sprinter har hver deres mål, håb og drømme, som skal forløses af spillerne over tre hæsblæsende forårsklassikere.

Med temaer som kammeratskab, kærlighed og ambition er scenen sat for et klassisk drama med bromance i centrum. Enkle regler belønner det dramatiske og driver historien fremad, men det er spillerne der beslutter, hvem der smager sejrens sødme og hvem der må lide sviende nederlag.

“Vélo” er ikke kun et scenarie om cykelsport – det er et scenarie om kærlighed.

Spilt på

Fastaval (2013)


Send inn rettelser om denne siden