Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Klip en Hæl og Hug en Tå

Deltakere: 1 GM, 4 players

Av

✏️Michael Sonne-Jørgensen

Beskrivelse

Denne bog var ikke som de andre rejsebeskrivelser, der var dumpet ned fra hullet i paddehatten over Nimbuuksens hytte. Forfatteren var dens absolutte yndling, Thotvalius Plø, den berømte Klyngenkender, legenden der havde sat sin fødder overalt på Klyngen.

Bogen,som var blevet kastet i Utroværdighedens Hul af Ord Arsenalet., beskrev 3 historier, som på forunderligvis blev vævet sammen til et storslået eventyr på en megetuforudsigelig dag i Kræmmerby.

Tag med på eventyr og oplev de dovne skokkeskubbere, der er blevet sendt til byen for at købe løgposer, men som i stedet har lagt en snedig plan om, at bruge alle pengene til at købe flamboyant tøj, og skifte navne til deres helte: Ghungas Gumbanik og det beskidte slæng. Hvis de altså lige kan komme af med bondemandens nevø, som er sendt med for at holde øje med dem.

Oplev, hvordan kødsnedkeren Mester Mesterhaks samsurlinge har fået en genial ide til at få deres elskede og ret så talentløse mester øverst i det nepotistiske kødsnedkerhierarki. De vil slå byens absolut hotteste cirkustrup ihjel, men først skal de lige ud af Kødbyen og over lambruskoernes bro.

Og sidst, men ikke mindst, træd ind i manegen med B-truppen fra Cirkus Let På Tå, som prøver, med livet som indsats, at gøgle sig igennem en spektakulær forestilling for at tilfredsstille Klyngens absolut farligste bande: Ghungas Gumbanik og det beskidte slæng, fordi den rigtige cirkustrup på mystisk vis, aldrig dukkede op. Men først skal de lige overbevise de blodtørstige kødnsedkere, som har hyret Cirkus Let På Tå, om at de rent faktisk har noget med cirkusset at gøre. Og så lige finde ud af, hvordan de får transporteret artillerinissens kæmpe kanon ind i manegen.

“Klip en hæl og hug en tå” er en blanding af almindeligt rollespil, hvor spillerne har ansvaret for, at drive eventyret frem via deres roller, og fortællerrollespil, hvor spillerne selv skal bidrage med input til verdenen.

Spilt på

Fastaval (2013)


Send inn rettelser om denne siden