Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Alt er et spørgsmål om antagelser

Av

✏️Jan Bakmand Nørgaard
✏️Lars Holsøe Rasmussen

Beskrivelse

4 ABY 39:3 Et fjernt sted i galaxsen eksploderer en stjerne af metal.

Holokameraet zoomer ind på podiet hvor Dronning Era Pevon træder frem foran sit folk på Plaza Reximus i kongeriget Tanda’s hovedstad.

”Venner, Tandorianere, borgere…. Lån mig jeres øre. Jeg har ikke kun den glæde at kunne henvende mig til jer som jeres genvalgte og elskede Monark med 100 % stemmer – en opbakning ingen Tandoriansk Monark før har opnået – men også som overbringeren af gode nyheder, der beviser at jeres kærlighed til mig ikke er ensidigt! Mit folk, det er i sandhed en stor dag for vores glorværdige kongerige!”

Efter en unaturlig lang pause begynder folkemængden at klappe. Først de folk som står nærmest de hvidklædte stormtropper, og siden dem som står i midten. Klapsalven fortsætter og på opfordring fra tropperne begynder enkelte også at råbe hurra.

Monarken ser ud over hendes folk og smiler. Hendes snehvide smil bliver gengivet i overstørrelse på de store skærme langs siden af pladsen. Hun hæver armene. Larmen dør hen så hurtigt at ekkoet fra de hundredetusind forsamlede, når at runge rundt på den solbeskinnede plads. Da kun fjerne skrig fra Koóla fulglene kan høres fortsætter hun:

”Ministeren for Borger-genopdragelse og etnisk renhed har ladet mig vide, at i sidste måned nåede vi intet mindre end 217 anmeldelser om dagen på dissidenter, som søgte at forpeste vores smukke rige, med at støtte underracernes forsøg på at sprede sygdomme og ondskab! Jeg takker jer af hele mit hjerte – kun som ét samlet folk, kan vi finde disse terrorister, der spreder deres ondskab! Som jeres Monark, som folkets moder, ved jeg godt, at disse anmeldte borgere ikke var ved deres sansers fulde kræfter, og den kærlighed jeg nærer mit folk, nærer jeg også til dem. Anmeld kun blot disse terrorister – så vi som stat kan tage os af dem! Vores opdragelsescentre har ledende forskere, der kan få selv den mest forvirrede borger til at forstå, at det jo kun er menneskene som formår renhed af sind og krop!

Vores ven Kejseren har selv udtrykt sin tilfredshed med den moralske kvalitet, det Tandorinske folk går foran med – Jeg kan betro jer at i, mit folk, er eksemplet for HELE GALAKSEN! Kejseren har ladet mig forstå, at han senere i dag vil henvende sig til hele Imperiet med en stor nyhed – Venner, Tandorianere, borgere…. Det er i sandhed ikke kun en stor dag for renheden af vores Kongerige, men for hele vores folk i generationer vil huske denne dag, hvor…..”

Det bevægelsesfølsomme kamera fanger bevægelse på podiet og zoomer ud, så Dronningen og en mand der træder frem og bliver kastet op på storskærmene. Manden hvisker i dronningens øre, og de forsvinder pludseligt ud af bagudgangen.

Spilt på

Viking-Con 30 (2011)


Send inn rettelser om denne siden