Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Manden i Spejlet

System: Call of Cthulhu Now
Deltakere: 5 players

Av

✏️Hanne Benedikte Zehmann Ziegler

Beskrivelse

Her, nu:
Et eller andet sted i den anden ende af den telefoniske virkelighed råber din chef.
Ord og sætinger flyder sammen, men blandt dem er helt sikkert ‘prioritet’, ‘for 5 minutter siden’ og måske endda ‘nu’. Sådan er han normalt ikke, men han er sikkert også blevet vækket efter midnat og fået at vide, at der er ved at ske noget vildt.

Du lander i konferencerummet uvasket, ufriseret og med det tilfældige tøj på, du fandt i bunken. Her går det op for dig, at du (heldigvis) ikke er alene, resten af holdet er her også.

‘Nå, så er du her…’ Jansen prikker til dig med en midaldernde pølsefinger. ‘ Der er oven i købet amerikanere… Hvem kunne vide, at en dansk computer-nørd kunne have top-prioritet…’ Hans ord drukner i din egen tankestrøm. Der er kun een ‘nørd’ der kan have ‘top-prioritet’… Jasper Estrup…

Et andet sted, nu:
Jasper stirre ind i Spejlets uendelige indre og ved, at alt hvad virkeligheden rummer er dér. Drømmen er at blive ét med uendeligheden og være den, der føre alle andre frem mod den virkelighed man kun har kunnet drømme om… indtil nu… Jasper føler alt om sig gå i opløsning og han ved… Han ved hvad der er på den anden side af Spejlets overflade, og i et kort, gruopvækkende øjeblik ville han ønske han ikke var blevet manden i Spejlet.

Spilt på

DrageCon 13 (2010)
TRoA Con (2011)


Send inn rettelser om denne siden