Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Spirit of the century (Vintersol 2011)

System: Spirit of the Century

Av

✏️Torben Ussing

Beskrivelse

30'ernes pulp-historier bragte deres helte vidt omkring i drabelige kampe mod onde overskurke, der var ude på at erobre verden - længe før superheltene indtog scenen. Pulp-heltene blødte og svedte, bandede og røg - men de døde aldrig, og de endte altid med at få forpurret skurkens planer.

Dette univers finder vi nu i dag - i spilsystemet "Spirit of the Century":

Årets scenarie vil bringe spillerne til de mørkeste afkroge af kloden i kamp mod den onde verdenshersker in spe, de vil bruge alle deres evner på at bibevare verdensordenen - alt med et skævt smil og en kvik bemærkning.

Spirit of the Century er typisk pulp - spillerne er hovedpersoner i pulp-romaner, handlingen finder sted i 30'erne, man springer fra den ene cliffhanger til den næste og udvikler sin figur undervejs. Det er ikke det dybe drama, det er hæsblæsende action vekslende med slapstick. Vil du vide mere, så se her:
http://www.evilhat.com/home/sotc/

Scenariet er beregnet til 4 spillere og en spilleder, der skal være god til at improvisere over et løst-vævet scenarie med masser af plads til spillerindflydelse. Spillerne er selv med til at skabe deres figur på 10 minutter og så går det ellers over stok og sten derudaf.

Spilt på

Vintersol (2011)


Send inn rettelser om denne siden