Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Professor til Salg

System: Hjemmelavet
Sjanger: Intrige

Av

✏️Torben Ussing

Beskrivelse

Fredag den 13. oktober 1967
Den schweiziske nobelpristager Friedrich Güngen er nu forsvundet på tredje uge. Han deltog i en videnskabelig konference i Paris i sidste måned, og er sidst set da han ankom til sit hotel torsdag den 28. september. Ingen har set ham forlade hotellet, men han dukkede ikke op til konferencen næste dag, hvor han skulle have holdt et seminar omkring sit nyeste gennembrud inden for virologi, og ingen har set ham sidenhen.
Friedrich Güngen regnes som den ypperste inden for sit felt, og hans forsvinden har sat gang i mange rygter om hvorvidt han er hoppet af - og til hvilken side. Hans meninger har ofte været ganske kontroversielle, blandt andet huskes han for sit forslag om at Schweiz burde udvikle biologiske våben for bedre at kunne forsvare sin neutralitet- og med hans hjælp kunne det være ganske skræmmende våben, man kunne fremstille.
Den almindelige mening er dog, at han har forladt hotellet ubemærket for at se på byens berømte natteliv - og der er kommet i uheldigt selskab. Man har i nogle dage uden held trukket vod i Seinen, men eftersøgningen kører i tomgang og er nu på nippet til at blive afblæst.


Nåja, det kan de jo også lige så godt. De finder ham ikke dér.
Men her sidder vi - en flok købere fra hele verden. Jeg ved ikke med bestemthed hvem der er repræsenteret; men jeg går ud fra at alle de større nationer er her: Sovjet, USA, England, Frankrig og sikkert en del flere.
Elementar 5, den uafhængige - hvad skal man nu kalde den? Leverandør af ønskede varer? Forbryderorganisation? - har stået for kidnapningen, og i aften begynder auktionen over ham. Vi er lokaliseret i et mindre palads i Marokko, i udkanten af Sahara, fjernt fra alting. Vi er ankommet med hver vores kuffert med penge - buddene starter ved 5 millioner dollars, men man skal jo nok en hel del højere op for at være dem, der får ham med sig hjem.
Jeg tror ikke, jeg selv har penge nok i kufferten; men måske kan man lave en handel med nogle af de andre. Der er mange, der ikke er interesseret i at han havner på den anden side.

Spilt på

Viking-Con 29 (2010)
Vintersol (2011)


Send inn rettelser om denne siden