Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

DK

Forside til DK

Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Claus Kliplev Jacobsen
✏️Jacob Holm Krogsøe

Beskrivelse

Få år efter 2011 ramte katastrofen vores lille land. Det samfund, det liv og den verden vi kendte fra før forsvandt. For de af os der overlevede, havde alt ændret sig.

I det kaos der fulgte, føg det med rygter, myter og historier, fyldt med lige mængder frygt, håb og galskab: Rygter om hvordan folk overlevede undergangen andre steder. Uhyrlige myter om folkene fra nord, systematisk kannibalisme, kropskunstneren og store kobler af vilde hunde. Og håbefulde historier om, at små grupper var begyndt at genskabe et nyt og bedre samfund, og at der i fjordene lå skibe, der kunne sejle hen hvor verden måske ikke var ødelagt.

Igennem dette landskab af forfald, sandheder og løgne er fem mennesker på vej hjem.

DK er et mørkt postapolalyptisk scenarie, hvor spillerne selv er med til at udforme en moderne og nedbrudt udgave af Danmark. Forvent ubehag og indlevelse – DK udspiller sig i et område du kender. Det postapokalyptiske er ikke ”bare” et virkemiddel, men er essensen i et scenarie, hvor det menneskelige sættes på spidsen. Det er et Gør-det-selv apokalyptisk samlesætssecenarie, hvor spillere beskriver hvordan jeres hjemby er blevet forandret efter katastrofen og hvordan forandringerne opleves. Spillerne har rollen som centrale medskabere af det oplevede scenarie. Og samtidig vil scenariet indeholde forskellige spilmekanisme, der skal hjælpe med at drive fortællingen frem.

Spilt på

Fastaval (2011)


Send inn rettelser om denne siden