Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Solskin

System: LARP
Deltakere: 10-15 players

Av

✏️Jonas Sanberg Ljungdalh

Beskrivelse

Det var en solrig lørdag formiddag blandt velplejede parcelhuse og idylliske haver. Som alle andre familiefædre i kvarteret brugte Michael Hansen altid denne formiddag på at vaske og eventuelt polere sin bil. Det var en fast rutine, der ikke kunne rokkes ved. Det blev som regel til en snak over hækken med naboen inden Sidsel kaldte ham og ungerne ind til frokost. De mindre børn legede i haven, og den ældste af Michaels døtre lå på et tæppe og læste lektier, imens en lille rejsegrammofon spillede en moderne melodi. Michael tændte sin pibe og glædede sig over sin tilværelse, mens han stod der i skjorteærmer og nød en dag væk fra kontoret. Det var en god lørdag – en lørdag som så mange andre. Men det var også en noget speciel lørdag, for denne dag indså én af kvarteret beboere, at det faktisk ikke bare var almindelig rutine, der fik ugerne til at ligne hinanden. Han indså, at der kun var én uge i denne lille verden, der ganske bogstaveligt ikke gik ud over bygrænsen. Som tiden gik, eller rettere stod stille, skulle flere og flere indse, at noget var helt galt. Det skulle blive starten på en meget turbulent tid.

Solskin er et livescenarie, der handler om at skulle træffe et valg uden nødvendigvis at kende alle konsekvenserne. Det er et idyllisk drama med potentiale til at blive en kende mere skræmmende.

Det er en hyldest til idylliske danske lystspil og sort-hvide amerikanske tv-serier fra halvtredserne. En tid før kvindefrigørelse, før ungdomsoprør og før kernefamilien faldt fra hinanden. Men også en tid med et meget fastlåst billede af rigtigt og forkert, hvor der ikke var plads til afvigere fra den etablerede idyl.

Scenariet kombinerer traditionelle con-live elementer med friske ideer og anderledes anvendelse af farve og rum.

Spilt på

Vintersol (2010)


Send inn rettelser om denne siden