Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Tårnet i Daltigoth

System: D&D 3rd Edition Dragonlance

Av

✏️Morten Christensen

Beskrivelse

Berwin Armis kiggede rundt på de andre 4 i rummet og nikkede for sig selv. ”En fin gruppe vi er. Hvad den hvidkåbede mager skal her, er mig dog ubegribeligt” tænkte han.

Berwins små grublerier bliver brat afbrudt, da en aldrende præst træder ind i rummet. Han kigger rundt, nikker, sætter sig bag skrivebordet og tager et ark pergament frem. ”Vær hilset. Jeg kan se, at i alle er nået frem, det er godt. Vi havde vores bange anelser om Dem Hr. Aegion, men De kom, og vi er Dem taknemmelig”. Aegion, den hvidkåbede, flyttede nervøst på sig. ”Min mester mente, at det var bedst. Vi er dog i tvivl om, hvad De ønsker af os?” Den gamle præst smiler og begynder så: ”Det er kommet os for øre at, der i Daltigoth er begyndt at ske sære ting, hvor det højeste magis tårn stod, og at der står en mægtig troldmand bag, som har fået fingrene i noget magi, han vil bruge til at forhindre den ærværdige Beldinas Lysbringer at blive den præstekonge, han er i dag.” Berwin og de 3 riddere i rummet gisper nærmest som én. ”Forhindre Præstekongen i at bestige sin trone?” gisper Berwin chokeret. Aegion kigger rundt på de andre med et eftertænksomt blik. ”Hmmmm, hvad mon de hver især skal.......?” tænker han.

Da der igen er ro, fortsætter den gamle præst: ”Jeres opgave er naturligvis at stoppe den gale troldmand fra at opnå sit mål og sikre alle bøger og lignende, der kan indholde nogen som helst henvisning til denne galnings værk og bringe det tilbage hertil, så det kan blive destrueret i Paladines åsyn. Opgaven ligger under kirkens kontrol, og derfor er det Dem, Berwin, der får det store ansvar at lede denne mission. Sir Geoff, Sir William og Sir Gallander; i skal sikre, at intet hænder jer og ellers gøre, hvad er nødvendigt for at fuldføre denne mission. Og De, Hr. Aegion, er med som den eneste ikke gejstlige for at yde magisk støtte, skulle dette blive nødvendigt, men vi henstiller naturligvis til Dem, at De følger Berwin Armis’ anvisninger.” Aegion nikker. ”Naturligvis ærværdige gejstlige”.

Den aldrende præst nikker og rejser sig. ”Og lige en ting mere de herrer. Når i kommer tilbage, rapporterer i direkte til Cathan Twiceborn og hans araifas for debriefing”. Han forlader rummet, og Berwin rejser sig, smiler og siger: ”Jamen så lad os da komme afsted, vi har jo en vej for os endnu.”

Spilt på

DrageCon 5 (2007)


Send inn rettelser om denne siden