Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Det evige lys

System: Fading Suns

Av

✏️Morten Christensen

Beskrivelse

Det er eftermiddag. Solen skinner. Det er generelt en flot dag på planeten Pandemonium, og de fem venner Markus, Mira, Heino, Arnulf og Lofar er ude for at nyde dagen, da de bemærker, at folk på gaden bliver mere og mere rastløse, som om noget er på færde.... Det varer da heller ikke længe, før Mira opfanger, at der er et ræs under opsejling et eller andet sted i slumkvarteret, og at ruten vist nok går igennem de gader, som vennerne er på vej ad.......

Ikke længe efter hører de lyden af motorer, der bliver pint til det yderste, og rundt om hjørnet for enden af gaden kommer der en flok skræmte Meerka øgler, skarpt forfulgt af en flok vilde unge mennesker i noget der ligner ombyggede fragtbiler, susende. De fem når i sidste øjeblik at komme væk fra vejen og øgler, biler og fulde unge er væk. Efter 5 minutter kommer de farende igen men denne gang skarpt forfulgt af Knælergarden, som bestemt ikke ser ud til at kunne lide, hvad der sker.

I det næste sker det, alle forventede: En Meerka øgle vender rundt og prøver at flygte den anden vej, med det resultat at to af de fire biler kører galt. Den ene ender i en butik i den fjerne ende af gaden. Den anden vælter rundt og rundt og glider hen af vejen, helt hen til de fem unge venner som kan se en meget død Meerka øgle, en bil, der aldrig kommer til at køre igen, en bevidstløs fører og en passager med et meget knust ben i bilen . Passageren kigger bedende på dem og siger: "Hjælp mig.... De må ikke fange mig......"

Spilt på

DrageCon 4 (2006)


Send inn rettelser om denne siden