Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Ilddåben

System: Marvel Super Heroes

Av

✏️Bjarke Brandt Stjernholm

Beskrivelse

Powerhouse smadrer sine næver ind i bybussen, der efterfølgende flyver et godt stykke ned ad gaden for at krølle sammen op af en mur. En sky af gnister står ud bag bussen, da de fire robotter, den lige har forvandlet til skrotmetal, ender deres dage. "HA! Fire frags med et smæk! Stik den!"

Millitærets forskningsenhed har for 16 år siden frembragt en gruppe af børn med forskellige superevner. Disse har endnu ikke haft deres første offentlige opgave, da de har gennemgået årevis af hård træning for at lære deres evner at kende. Gruppens formål er at beskytte befolkningen og staten mod galninge og forbrydere med superevner. Da gruppen under træningen har været under konstant opsyn, har de ikke lært hinanden særligt godt at kende som personer men nærmest kun som kollegaer. De har dog set en del til hinandens evner under kampsimulationerne, og har da også udviklet en smule konkurrencementalitet overfor hinanden.

Gruppens øverstkommanderende, Oberst Smith, har deltaget aktivt i træningen af gruppen de sidste 16 år. Han mener nu, at det er på tide, at gruppen får deres ilddåb, og så må projektet briste eller bære. Teen Platoon er født.

Spilt på

DrageCon 4 (2006)


Send inn rettelser om denne siden