Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Splint & Co

System: Theatrix

Av

✏️Christian Rosenkjær Andersen

Beskrivelse

Det er først i april, og hele landskabet omkring landsbyen Champignac står i fuldt flor. Den årlige forårsfest åbnes officielt med en højtidelighed. Borgmesteren afholder sin sædvanlige søvndyssende tale om fremskridt og fremgang gennem landbrug og håndværk. Tiden i den idylliske landsby står nærmest stille.

Samlet er vor frygtløse helte; Kvik og Splint, Grev Champignac samt flere andre gamle venner, rivaler og reformerede skurke. Greven har en ny opfindelse at afsløre, efter de officielle pligter er overstået.

Som en lyn fra en klar himmel, falder Zor-mændene over byen, og lammer til højre og venstre med deres Zor-stråler.

Hvad sker der? Hvem er NU skurk?!? Hvilke fantastiske oplevelser og eksotiske lokationer skal underholde vores læsere? Palombias jungle? Bretzelburgs grotter? Tubutt-Chans majestætiske tinder? Eller måske bare Grevens baghave!?

Tag med ind i tegneseriernes univers når det er bedst, og vær med til at skabe det nyeste ”Splint & Co.” album. Alt er tilladt, så længe vi ikke sprænger rammerne. Samarbejd om at lave historien, og konkurrer indbyrdes om kontrol over det ultimative wild card – Spirillen – fra scene til scene.

Mød gamle favoritter som bl.a. Itho Kata, Murænen og den farveblinde oliesheik. Måske stikker Vakse Viggo næsen forbi, og måske bliver kontrakterne (igen) ikke underskrevet.

Spilt på

Krikkit Con Mk XIII (2006)


Send inn rettelser om denne siden