Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Danske Superskurke

Av

✏️Sean Geggie

Beskrivelse

Det står skidt til i dagens Danmark. En uventet og skræmmende trussel har bredt sin idlevarslende skygge over det ellers så fredelige land i disse dage og befolkningen kan kun se skælvende til mens en ny type kriminelle holder den danske idyl gidsel med deres fantastiske, nærmest umenneskelige kræfter.

Ingen ved hvorfra de kom, hvilke omstændigheder der gav anledning til deres pludselige opdukken eller hvad deres motiver er. Disse overmenneskelige forbrydere, disse ”superskurke”, er for diverse i mål og færden til at nogen som helst sammehæng kan findes mellem deres frygtelige gerninger. Bag anonyme masker og forunderlige kostumer skjuler de sig, hver af dem et hedonistisk ikon på lovløshed og ondskabsfuld magt. De lader til ubekymrede at kunne tage hvad de vil have og gå hvor de vil.

Ordensmagten står magtesløs: politiet ydmyges gang på gang af disse uforudsigelige psykopater hvis landsdækkende angreb har lammet riget som en kold hånd omkring lovens strube. Har disse mester-forbrydere et mål med deres terror, og vil de i så fald opnå det? Vil nogen rejse sig mod deres ondskabsfulde tyranni eller er det for sent for Danmark?

I dette tegneseriehæfte er det DIG der er skurken, som i sit kulørte kostume slipper omkring lovens knap så lange arm og gang på gang håner restsystemet med sine lovløse bedrifter. Genren er tegneserie-action-komik og underbukserne hører til på ydersiden af trikoten.

Spilt på

Krikkit Con Mk XIII (2006)


Send inn rettelser om denne siden