Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Cliffhangers

System: Theatrix

Av

✏️Christian Rosenkjær Andersen

Beskrivelse

Den omvendte verden er temaet i år. Mens tidligere års helte køres lidt i baggrunden – men i bedste Pulp stil ikke rigtig er at stoppe – er skurkenes elitehåndlangere nu i fokus. Ligaen af Ekstraonde Superskurke har aktiveret Projekt Alexander (schh, det er hemmeligt!) – den mest ambitiøse verdensdominansprojekt siden…tja...Alexander den Stores felttog.

Men som altid vil de nævenyttige såkaldte helte prøve at spolere det hele. Ligaen har udsendt deres top mænd - en blanding af spioner, gangstere, soldater og tossede opfindere – for at stoppe dette anslag. Desværre er der regler at følge, koder at overholde og ting der bare sker. F.eks. at ”heltene” altid klarer sig på én eller anden måde, og at skurkene – til sidste øjeblik – rent faktisk tror de kan vinde. Sådan er Pulp bare, accepter det!

Turen vil gå fra led til led i Projekt Alexander (schhh!), hvor skurkene efter bedste evner skal hindre, forsinke eller sende helte på vildspor. Til deres hjælp har de hver især deres helt specifikke expertevner, specialiseret udstyr og håndgangne mænd til at udføre det. Flere ting er jo sikre, f.eks. at det oftest er galt, eller at hvis heltene fanges, SKAL de i en dødsfælde og dele af de hemmelige planer afsløres…for de slipper jo aldrig ud – MUAHAHAHAHAHHA.

Du vil få alt hvad hjertet kan begære af: Eksotiske lokationer, actionprægede jagte og kampe, 30’ernes bedste anakronistiske teknologi og de vildeste planer. Tommy Gun skudkampe fra gangsterbiler, der ræser mellem godstog. Nævekamp på rebstigen fra Das Ûberzeppelin over alpernes tinder. Smukke lokkeduer og knivkastere med klap for øjet, på de smarteste kasinoer og natklubber. Pop Up skudduel i lageret med nitroglycerinkasserne. Horder af angribende lokale i de dampende jungler. Strålevåbnet der magnetiserer alle modstanderens skydevåben så de klumper sammen. Kom frisk!

Spilt på

Krikkit Con Mk XIII (2006)


Send inn rettelser om denne siden