Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

De gale i Arkham

System: Call of Cthulhu
Sjanger: Gyser, Komedie
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Flemming R. P. Rasch

Beskrivelse

Miskatonic-floden snor sig gennem mørke skove, til den når havet, og netop der ligger nogle gamle huse, bygget af folk, der kom sejlende fra et andet kontinent. Det er byen Arkham. I udkanten af byen, hvor nye huse er skudt op, ligger sanatoriet. Her bor de gale, skjult bag høje mure.

Morgen. Det er morgen igen. Jeg må være faldet i søvn alligevel. Gav de mig noget i maden? Og hvorfor? Nu roder de med døren. Må foregive stadig at sove og gøre mig klar.

Nede ved havnen sidder en mand på molen. Han læser om byen. Her er sket mange ting de seneste ti år. Væk er gammel overtro. Væk er gamle, forrykte ideer. De findes nu kun blandt de gale. Engang ville man have sagt, at nogle som dem havde indsigt i verdens dybere mysterier. Nu er de blot forrykte, stakkels vildledte mennesker, fanget af deres egne tanker.

Det var blot lægen. Ham de har placeret her for at “gøre mig rask”. Han mindede mig om, at jeg havde skrevet under på at deltage i den nye eksperimentelle behandling. Har jeg? Kan ikke huske det. Men det var min underskrift. Forbandet! Jeg må prøve at stikke af inden.
Manden lægger avisen fra sig, og ser ud over havet. Det er, som om tågen nu kommer kravlende ind fra havet og bliver tykkere minut for minut. Han vender sig om og går ind mod byen. Husenes konturer bliver utydelige. Lydene dæmpes. Det er, som om det hele er ved at forsvinde. Manden griner stille for sig selv.

Jeg prøver at kigge over til de andre. Vi er fem. Og netop de fem, jeg synes, jeg kan huske fra før. Det er ikke nogen tilfældighed! Den fremmede læge: Der er noget afsindigt ondt over den måde, han smiler til mig på. Så tænder han for sit djævelske apparat. Lidt efter kan jeg mærke, at jeg skriger.

Spilt på

Fastaval 007 (2007)


Send inn rettelser om denne siden