Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English
Logg inn:
Velg språk:

daennbsv

Sidste Stik

Forside til Sidste Stik

System: Intet
Sjanger: Thriller

Av

✏️Sebastian Flamant
📰Flemming D. Andersen

Last ned

PDF Scenariet (1,3 MB)

Beskrivelse

Året efter udkommer konens bog som paperback. Der bliver indspillet en dårlig TV-film med dårlige skuespillere og én god i rollen som oberst Grimswell. For en kort stund er historien igen på alles læber, dør så hen for evigt. Alice Trapp gør kun ondt værre ved at stille op til en række groft forulempende og banaliserende interview. Har jeg æret min mands minde, tænker hun en sen aftentime. Var der noget at ære?

1997. Fort Clayton, USARSO, Panama. Sergent Louis Trapp findes død, stukket 26 gange i kroppen med en kniv. Tre uger senere konkluderer de efterforskende myndigheder at sergenten begik selvmord. 26 stik. Selvmord. I kølvandet på kendelsen følger en række kritiske spørgsmål, bebrejdelser, tvivl. Trapps kone går til pressen. Den politiske opposition anklager regeringen for sløsethed. Den 21. juli beslutter Army Intelligence at genåbne sagen og sende en gruppe efterforskere til Fort Clayton med det formål at gå beviser og vidneudsagn igennem en gang til.

Sidste Stik er historien om disse efterforskere, og om hvad de fandt på Fort Clayton.

Spilt på

Viking-Con 19 (2000)

Lenker

Scenariet til download (PDF): http://www.flamant.dk/schtroumpf/scenarier/sidstestik.pdfSend inn rettelser om denne siden