Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

I Danmark er jeg født

System: Werewolf: The Apocalypse

Av

✏️Lars Rune Jørgensen

Beskrivelse

Der sad i fordums tid
De harniskklædte kæmper,
udhvilede fra strid;
Så drog de frem i fjenders mén,
Nu hviler deres bene
Bag højens bautasten.
-Adam Oehlenschläger: Der er et yndigt land-

Længe har jeg set mit land bliver sønderrevet af hadets ånder, men i Fenris navn nu må det stoppe. Når mit kobbel drager i kamp for at gøre vores pligt vil Jormangundr hvæse af skræk for den vil vide, at dens tid er nær. Dette er sandelig en tid for Finbul, og hvis dette er den sidste vinter så må vi gøre os klar til Ragnarok.

Bevæb jer mænd for i livets navn må uret falde.
Gunner-Søn-Af-Sliepner, Modi, Adren af Fenris æt, året 1943.

Dette scenarie fører dig tilbage til Den Anden Verdenskrig, hvor stammen af Fenris æt er splittet i to. Camarillaen er ved af miste sit greb om de gamle byer i Europa, og De 5 Konventioner fremskynder den teknologiske udvikling.
Et kobbel af Fenris æt får stillet en opgave af deres Jarler. Denne opgave kan komme til at føre dem langt, og hvem ved, hvad det kan medføre.

I scenariet kommer du til at spille i et kobbel Garou af Fenris æt, som kæmper for det land, de er født og opvokset i. Det Ny Germanske Rige, anført af Adolf Hitler, har besudlet Danmarks sande væsen, og dette har koblet, som du skal spille, i sinde at ændre på.

Hvis du er stærk inden for Werewolf The Apocalypse universet og du synes ovenstående lyder inspirerende, så meld dig under stolthedens banner og må din styrke redde det land, vi kalder Danmark.

Spilt på

Viking-Con 19 (2000)
ConIIret (2000)


Send inn rettelser om denne siden