Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

En Rejse Ind I Mørket

System: Star Wars D20
Sjanger: Action, Gyser

Av

✏️Jakob Munk

Beskrivelse

Skibet havde lige forladt hyperrummet og Nal Hutta kunne nu ses forude. Jaden sad i co-pilot sædet og fingererede nervøst ved sit lyssværd, noget han ofte gjorde når han var urolig.
Denne mission var bestemt ikke endnu en af de sædvanlige diplomatiske missioner, Jaden havde været på så mange af. Nej, intet var som det plejede. For det første havde de ingen briefing fået, bare en ordre, ”Tag til Nal Hutta, der vil i få yderligere instrukser”. For det andet var de ikke mindre end FIRE Jedier og ingen af dem havde lavere rang end ridder! Det var helt usædvanligt. Der var næsten aldrig mere en Jedi og hans padawan. Desuden havde de fået to kommandosoldater med. Det var det der undrede Jaden mest, hvorfor sende to soldater til at passe på fire Jedier?
Jadens tankestrøm blev afbrudt af at hans jedisanser advarede ham om at der var noget uventet undervejs. Mindre end et sekund senere tikkede en besked ind fra holonettet, samtidig ændrede skibet skarpt kurs og accelererede til hyperrumshastighed. Forseglede ordre tænkte Jaden, det ældste og nyeste indenfor hemmeligholdelse, men forhåbentligt var det en forklaring.

Spilt på

TRoA Con - Dybet (2006)


Send inn rettelser om denne siden