Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Heksebrænding

System: LARP
Sjanger: Gyser, Intrige

Av

✏️Pelle Sølvkjær Christensen

Beskrivelse

HEKS HEKS ... brænd din forbandede djævlekælling! brølede forsamlingen, og Abigail blev slået hårdt i nakken. Da hun ramte jorden var de nærmeste over hende med spyt og spark, og bødlen rev hende brutalt videre i de hårdt strammende reb. Pøblen omkring hende var alle mennesker hun kendte fra byen, men de var alle forandret, hadefulde, grådige efter blod, hysteriske. Snublende fik hun rejst sig under slag og bombardement, og fandt sig selv fastholdt af ublide hænder foran heksebålet, hvor fader Harton hævede fakkel og bibel.
Stille borgere af Salem bød Harton og pøblen faldt til ro.Abigail Blair Walcroft, du er dømt for hekseri, for at kaste sygdom på byens borgere, og omgang med Lucifer. Du vil nu blive overladt i vor faders hænder. Må han se din sjæl i nåde.

Jeg er ikke heks, jeg er ikke heks skreg Abigail og strittede voldsomt imod, men bødlen og hans kumpaner slog hende og hev hende ved håret, og hun fandt sig snart bundet til pælen i midten. Omkring bålet var det blevet helt stille. Da hun rejste ansigtet, så hun dem alle følge præstens bevægelser som var de hypnotiserede. Han sænkede langsomt faklen, der nåede halmen, som straks fængede. Gud hjælp mig, slip mig fri, slip mig fri, skreg hun og kæmpede med alle kræfter imod sine bånd, men de grove reb snærede sig blot længere ind i huden, og røgen begynde at svide i hendes øjne. Det var da hun hørte det. En stemme, blød som silke, sort som blod rejste sig i hendes indre gem dine bønner kvinde, din gud elsker ikke mennesket mere. Da begyndte pøblen at brænde.

Abigail vågnede med et skrig. Ved siden af hende vendte Henry sig om og mumlede noget om et mareridt. Men hun kunne føle det var noget andet. Dette var ikke en drøm. Det var nærmere hvad hendes mor havde sagt, at hun aldrig måtte fortælle andre om ... hendes evne til at spå om fremtiden.

Dette livescenarie er sat i Massachusets 1692, hvor spillerne er personer i og omkring byen Salem.

Spilt på

TRoA Con - Trolddom og Hekseri (2005)


Send inn rettelser om denne siden