Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Arvingen til King Industries (tMYDtMYL)

System: D&D 3rd Edition - modificeret

Av

✏️Andreas Ravn Skovse
✏️Anders Kjær Sloth

Beskrivelse

- Eller Hvordan man Finder en Prinsesse.

I dette scenarie indgår: Aktiemajoriteten i verdens største industrikoncern. Vildere bankrøverier end i "Ragnarok". En superskurk med store planer om at opnå verdensherredømmet.

Større moralske dilemmaer end i “Pest og Kolera”. En limegrøn varevogn fuldt med politifolk. En mere indædt familiefejde end i "Blodhævn". En rusten daggert begravet i et villakvarter. Højere højhuse end i "Elevator". En 85-årig AIDS-syg mand på speed.

Flere cykelryttere end i "Drømmen om en Konge i Gult". En lille pige med korngult hår og dybblå øjne.

Det måtte jo ske. I rækken af banebrydende og nyskabende scenarier har forfatterkollektivet "IbofobI" nu kastet deres kritiske og satiriske øjne på nutiden. I en chokerede tour de force af meningsløs vold udstilles det moderne menneskes stræben efter identitet og fremmedgørelse fra samfundet.

Gennem karaktererne og disses forpinte dagligdag dygtiggøres spillerne til færden i den komplekse postmoderne verden. Dette søges opnået ved, at karaktererne er helte, der bevæger sig gennem storbyens gader, trækkende et spot af lemlæstede fjender og faldne kammerater bag sig. For uden døden erfarer man intet om livet.

Eller nåjt!!

Spilt på

Krikkit Con XII - Skandale (2004)


Send inn rettelser om denne siden