Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Cliffhangers II

(alias: Det Tredie Riges Kolde Hånd)

System: GURPS

Av

✏️Christian Rosenkjær Andersen

Beskrivelse

Ligesom sidste år skal alt om den dårlige Stallone film af samme navn glemmes. Ægte uforfalsket Cliffhangers er 30’er pulpaction- adventure.

"Det Gådefulde tempels mørke hemmelighed" fulgte vi de heltmodige helte i en ærkæologisk ekspedition til Sydamerika samt jagten på en forsvundet onkel. Denne gang er vi kommet til den æra, hvor det Tredje Rige er begyndt at stikke sin Kolde Hånd i fortidens begravede mysterier og okkulte artefakter.

og hæsblæsende jagte og slagsmål skal vore hovedpersoner stride sig modstrøms for at redde dagen og spolere planerne for de fæle Nazister. Arkæologiske ekspeditioner er undervejs fra Cairo til steder der aldrig før har været væsentlige.

et levn fra det prøjsiske Imperium er kommet ud af mølposen og rør igen på sig. Monte Carlos glitrende havnefront med casinoer gemmer på vigtige spor. Endnu engang må Hendes Majestæts muligvis mindst opsigtsvækkende agent Frederick Andrews tage affære, og få expertbistand af sin kusine Dr. Jennifer Mason. Udvikler rejsen sig som de er flest, skal de amerikanske specialister August Fletcher og Johnny D. Maelstrom rekrutteres hurtigst muligt. Og kunne man da for en gang skyld slippe for de to overklasseløg Reggie og Baronen?!??!

Følg med i det nervepirrende epos "Det Tredie Riges Kolde Hånd"

Spilt på

Krikkit Con XII - Skandale (2004)


Send inn rettelser om denne siden