Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

MegaTraveller (Spiltræf 91)

System: MegaTraveller

Av

✏️Niels J. Jacobsen

Beskrivelse

Lidt baggrundsinformation om MegaTraveller universet:

Dette års scenarie vil foregå i Ulitima subsektoren, der er en del af Solomani Rim sektoren.

I 1118 er det totale kaos i Imperiet en realitet, efter 3 års oprør er det eneste, der er opnået, en polarisering af Imperiet i 7 hovedgrupper, og alle tegn på en hurtig afklaringer borte.

Denne synlige svækkelse af Imperiet har Solomani udnyttet til at opnå deres primære mål = generobring af jorden, som 100 år forinden var faldet i Imperiets hænder. På trods af store fremskridt i starten langs hele grænsen til Imperiet, er Soloma ni nu flere steder løbet ind i store vanskeligheder, og med Dai bei's udmeldelse fra Imperiet er der indgået en spinkel våben hvile mellem Solomani og Imperie-styrker i Magyar og Solomani Rim, mens begge parter overvejer modtræk mod Daibei.

---
Uddrag af tale holdt af Fiade Admiral Alaraam IV, chef for 295. Imperie-flåde, til sine flåde kommandører.

Det må være klart for enhver, at Solomani's hang til at genvinde områder tabt under deres sidste krig, er deres store svaghed. Dette har tvunget dem til at dele deres angrebs-styrke op i tre separate enheder. Selv om Daibei's oprør, der voldte vores elskede kejser stor sorg, ser kritisk ud - er det min per sonlige mening, at netop dette vil gøre det meget lettere for os at opretholde kontrollen over størstedelen af Solomani Rim, hvilket igen vil være af uvurderlig strategisk betydning, så snart Dulinor's oprør er knust.

Vores primære mål, og Kejserens geniale plan er, at vi med minimale tab opretholder vores styrker, og dermed tilstedeværel
se i Solomani Rim, samtidig med at Solomani slider deres styrker op i kamp mod de utro oprørere fra Daibet og Delphi - og vid at utroskab altid er og vil blive straffet hårdt, her gælder ingen nåde, også selvom det er tidligere venner. ALLE skal de undgælde for deres svig, om vi så skal følge dem til universets ende!

Spilt på

Spiltræf (1991)


Send inn rettelser om denne siden