Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Golden Life™

Forside til Golden Life™

System: Basic Roleplaying

Av

✏️Claus Ekstrøm
✏️Henrik Eriksen
✏️Anders Trolle

Beskrivelse

"... ved indgangen til en fabriksbygning. Politiet mener, at den afdøde, en medarbejder ved fabrikken, må have startet metalkværnen, og derefter er faldet i den ved et uheld. Der er ikke yderligere spor i sagen, så politiet betrater det som et "hændeligt uheld". Dette bringer antallet af "hændelige uheld" op tilsyneladende meningsløse voldelige overfald med døden til følge op på 28 indenfor de sidste 10 dage. Borgmesteren udtrykker sin dybeste medfølelse, og fortæller, at han vil forsøge at få bevilget en større sum penge til at bekæmpe den stigende vold i byen.

Der var vild jubel, da det lokale fodboldhold..."

Endnu en dag på kontoret, hvor de tunge, grå skyer hang udenfor vinduet og lagde en dæmper på hele dagen. En af de dage, hvor tiden snegler sig afsted, og hvor man kan sidde og stirre ud i luften i lang tid. Endnu en af de dage uden et ordentligt job.

Indtil Monica banker på døren, stikker hovedet ind og siger: "Der står to mænd derude og siger, de har et job til os!". Med munden mimer hun ordet PENGE, og mens hun åbner døren helt, lader det til at solen er ved at bryde gennem skyerne.

Spilt på

Fastaval (1994)
TRoA IX (1994)
Claustrum Con (1996)


Send inn rettelser om denne siden