Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Der Geist von Vermeer van Delft, der auch als Tisch benutzt werden kann

System: Systemløst
Sjanger: Fantasy
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Morten Vestergaard Fisker

Beskrivelse

Kikka lå stille. Helt stille. Hvor lang tid var der gået? Hun var ikke sikker, men det var i hvert fald længe, for hendes ben og arme var begyndt at summe så det gjorde ondt.

Det havde været utroligt spændende og nervepirrende - denne jagt på... Ja, hvad var det egentlig de jagtede. Hun var ikke sikker, og slet ikke efter deres guide var forsvundet sporløst.

Hun forestillede sig hvordan Miraya senere ville grine af hendes forsigtighed, når hun fortalte hende, at guidens forsvinden blot var for sjov - FOR SJOV - Det var ikke spor sjov.

Bag sig hørte hun Fif snøfte. Fif var absolut ikke så modig, som hun havde givet udtryk for, inden de drog afsted. Dér lå hun og afslørede deres skjulested.

Kikka møvede sig demonstrativt længere frem for at mindske risikoen for at blive opdaget. Hvor var Birna egentlig blevet af?

Der blev atter stille. Pludselig var der en lyd ikke langt fra hvor hun lå. Hvad var det, der rumsterede i mørket... det lød som noget stort... Meget stort !!

Kunne det være...?

Fif lå hulkene alene tilbage og ventede... og ventede... og...

...

Der Geist von Vermeer van Delft, der auch als Tisch benutzt werden kann er et fantasy-rollespil der tager sit udgangspunkt i veloplagte rollespillere, der ikke bliver skrækslagne, hvis deres terninger ligger og keder sig nede i posen...

Spilt på

Chop Con - Killer Robots (2004)
Viking-Con 23 (2004)
Chopcon (2018)


Send inn rettelser om denne siden