Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English

Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Sneen

System: Systemløst
Sjanger: Gyser

Beskrivelse

Sneen knirkede under hendes føder, som hun løb der i mørket… lyden af hastig løb gav genlyd, mellem de høje stammer i det snedækkede landskab! Forvirringen og panikken havde spredt sig..! kun få øjeblikke siden, havde alt været lykkeligt og verden helt problemfri, lige indtil de var skiltes!

Hun var kun nået få meter op ad vejen da hun hørte skriget, en lyd der gik gennem marv og ben, et kort øjeblik der som syntes som var det adskillige timer!

Hele hendes verden var sunket i grus i det lille øjeblik, og det var først efter lammelsen, hun opfattede hvilken fare hun selv befandt sig i, hun begyndte instinktivt at løbe, der var noget der ude!!!

Lyden af gråd, skrig, og den dybe brummen som fra et stort rov dyr, var for længst forsvundet, og der var nu helt stille i skoven igen, en lyd der kun varslede ilde..!

Hun snublede i sneen, tumlede omkuld i mørket, men angsten holdt hende i bevægelse, hun kravlede i paniske bevægelser vider på alle fire, væltede rundt i sneen, og kom næsten op på sine føder igen for blot at vælte omkuld på jorden en gang til.

En fod..? hun kiggede på to par nydelig udfærdiget støvler, i sort farvet læder! Lod blikket glide op af den mørke skikkelse, og lige ind i en hvid udtryksløs maske! Hun rakte hånden ud mod den fremmede, han tråde et skridt tilbage…

Frem bag den høje mørke skikkelse kom et kæmpe bæst til syne, et væsen som måtte være vævet af det stof mareridt var gjort af! han pegede ned på hende…

Som hun lå her i sneen, og den sidste rest af liv løb ud af hende, hørte hun lyden igen, en høj skinger tone, som når vinden hyler under spærene en stormfuld nat…

Spilt på

RusCon 13 (2004)


Send inn rettelser om denne siden