Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Mona Lisa

System: Mind's Eye Theatre
Sjanger: Intrige
Deltakere: 20 players

Arrangert av

Eidolon Aalborgs SLA-Sektor

Av

✏️Morten Nørgaard

Beskrivelse

Jean kiggede op fra sin bog, da Jacque trådte ind af døren. ”Velkommen mit barn, hvad bringer dig hid?” sagde han rettet mod Jacque. ”Vi har netop modtaget endnu en bekræftelse på deres invitation, deres excellence” svarede Jacque. ”Hvem er det fra denne gang, barn?”. Jean håbede, at det ville være fra Frk. Ash eller måske endda fra slangen Ruhadze. Selvom Jean ikke brød sig om slangerne, ville det uden tvivl give en del prestige, hvis han kunne få selveste Hesha Rudhaze til at komme her til Lyon for at deltage i begivenhederne. ”Fyrste, det er... øhhh, Ærke Biskoppen af Zaragoza, der har svaret. Kan det virkelig passe, at de har sendt en invitation til hende?” svarede Jacque. Jean smilede, ”Ja, jeg har bedt Frk. Lucita af Aragon om at komme, mest for at irritere Polonia, men også fordi jeg tror, hun måske ville være interesseret i maleriet.” Jacque nikkede høfligt og begyndte at forlade rummet. ”Jeg vil selvfølgelig informere Dem, såfremt der er andre af de indbudte der svarer, deres excellence.”

Jacque gik ned af gangen i det store franske slot og funderede over den begivenhed, der snart skulle finde sted. Hvordan kunne en fyrste i Camarilla’en tillade sig at indbyde en så forskellig flok kindreds til en auktion af et maleri - og ikke hvilket som helst maleri, men selveste Mona Lisa.

Hvordan kunne en fyrste dog gøre det og så en fyrste af Toreador clanen. Francois Villion ville helt sikkert gå amok, hvis han opdagede, at Mona Lisa var blevet stjålet fra hans by, og blev bortauktioneret i Lyon. Og så disse kindreds, som ville komme. Ikke nok med at det rebelske barn Frk. Lucita netop havde meldt sin ankomst, så havde også Cardinal Polonia, Isabel Giovanni og selveste Jan Pierterzoon, barn af Hardestadt meldt deres. To højt rangerende Sabbat vampyrer, en Giovanni og så en så højt agtet som Jan Pierterzoon, det kan kun gå galt. Oven i det hele, så har de to Sabbat vampyrer et enormt had for hinanden og Jan var en af bagmændede bag det kup, som fjernede Cardinal Polonia fra magten i New York. Dette kunne kun gå galt, hvis ikke det var fordi at fyrsten, Jean, havde fået selveste Killa-B og Lord Day til at stå for sikkerheden til auktionen, hvordan en Camarilla Archon og en Sabbat Palladin skulle kunne samarbejde om dette er dog en gåde....

Spilt på

Hyggecon (2003)

Referenced in the following articles

Bredt udvalg af scenarier på årets Hyggecon Page 15 23 (September 2003) Hareposten


Send inn rettelser om denne siden