Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English
Logg inn:
Velg språk:

daennbsv

Festen for Mir-Adalmari

System: Storyteller Changeling
Sjanger: Fantasy
Deltakere: 1 GM, 4-5 players

Av

✏️Elias Helfer

Beskrivelse

Alle vidste, at det ville blive en eventyrlig aften. Hvad andet kunne det blive? Hertugens søn, Mir-Adalmari ville indtræde i funktionen som retmæssig arving til lenet, og intet var sparet! Hertugen havde hyret en gruppe fremragende satyr musikere og havde bestilt et formidabelt festfyrværkeri hos de lokale nockere, og hans boggan kok havde samlet alle de af hans artsfæller, der havde forstand på madlavning, for at lave en enestående middag til aftenens festivitas.
Og jo, denne aften blev et rigtigt eventyr! At dette eventyr kom til at inkludere ældgammel magi og en drage - ja det havde ingen regnet med. Ja, måske altså lige bortset fra dragen…

Tag med til en magisk verden fuld af eventyr, hofintriger, magi, mærkelige væsner og ikke mindst feer.
Dette scenarie vil først og fremmest foregå i feernes verden. At de også har en menneskelig halvdel - ja, det bliver der ikke så meget fokus på. Dette er først og fremmest et eventyr - med alt, hvad der dertil hører af ædle riddere, skumle uhyrer, skønne møer, hårde prøver - og selvfølgelig masser af velfortjent hæder til de sejrende helte. Dog vil der herske en udpræget mangel på orks, goblins, undeads og deslige.

Spilt på

RusCon 11 - Kino (2002)


Send inn rettelser om denne siden