Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Time's Web

System: Star Wars

Av

✏️Carsten Maegaard
✏️André Glasius Tischer

Beskrivelse

Mu´lhar vågede ikke længere. En fast snorken kom fra den gamle mand, kun afbrudt af snøft og host. Alle de andre sov fast i deres biokuber og anede ikke nogen fare. Bagest i lejeren knækkede en gren. Den sovende mand opdagede intet da tre mørke skikkelser langsomt sneg sig ind imellem de sovende arkæologer, biologer, finasiologer og etnologer.

”Bortført?” hviskede han hånligt og rettede på sin hvide uniform, ”Hvad nu hvis jeg fortæller dig, hr. kaptajn, at kejseren har en personlig interesse i denne sag og at han kommer her i næste uge.

” Jamen, hr… vi har jo guiden, han må kunne fortælle noget”, forsvarede kaptajnen sig. ”Guiden! Tsk. Hr. kaptajn, der er noget jeg må fortælle dem, den såkaldte guide er dum som en mynock og han kan ikke fortælle noget, for han har været ude for en lille ulykke”, hånede han, ”der kostede ham hovedet”. Et diabolsk smil bredte sig over det blå-grå ansigt, ” Det var alt hr. kaptajn, træd af.”.

”Javel, hr. admiral” kaptajnen sank et lettelsens suk, bukkede vendte sig om og gik med afmålte skridt væk fra kommandobroen.

”Løjtnant” kaldte admiralen ”Send bud efter dusørjægerne, og skift kurs. Vi skal til Nyron. Vi skal aflægge en gammel bekendt en lille visit”. Det sidste var mere henvendt til ham selv end til den nervøse løjtnant. Admiralens blik fejede ud af de store panorama ruder, der udgjorde hele den ene halvdel af broen. ”Gad vide hvad han kan gøre” fortsatte han, der var ingen tvivl, alt skulle være parat til kejserens komme i næste uge :

”ingen fejl.”

” Javel, hr. ADMIRAL” en telecom officer rankede sig.

De manglende historiepudsere havde han alligevel ikke brug for længere, de kunne ikke finde hvad kejseren havde brug for. Han havde templet og det var det vigtigeste.….
Den hvide skikkelse kunne ses helt ovre fra et af eskortskibene, hans ranke positur stod som skarp kontrast til den grå bro bag ham. Med beslutsomme skridt gik han væk fra de store vinduer.

”Mørke” kom en klagende stemme.

”Ettwon kutta mulran zub et ettwon!” udbrød Tanlis Furrie, ” ja, gu´ er vi ikke længere i skoven Tanlis, du har sku vundet at få en termokondensator i kraniet, men det er er så fucking mørkt at jeg ikke kan se hvad jeg rammer og et sådant apparat er pisse dyrt og jeg vil ikke spilde mit fine apparat på andet end dit hovede..” Ul dis Maloor blev afbrudt af døren, der blev åbnet. Et skarpt lys skar i gennem mørket. En griseligende skikkelse stillede sig i døråbningen og udbrød med gryntende stemme ”Kukka monga. Jarlus Hutta et twa urrula bantha puttu. Ha ha” døren smækkede hårdt og larmende i, og grisemanden gik grinende…..

Spilt på

Viking-Con 18 (1999)


Send inn rettelser om denne siden