Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

At the Edge

System: GURPS Old West

Av

✏️Sebastian Flamant

Beskrivelse

"You've been here before. Sure you have. Sure. Come on over here, let me shake your hand! You couldn't have picked a better day to comeback to Castle Rock."
Stephen King - Needful Things

Du kunne ikke have valgt et bedre tidspunkt at komme til Water' s Edge på. Sommer og ulidelig hede, sådan er det nu engang i Texas.

Lad os sætte os over i skyggen, over til The Lucky Five. Ser du ham der? Det er vores sheriff, Ike. Flink fyr, lidt mærkelig, men meget flink. Og der er vores præst, Edouard. Tag dig ikke af ham. Og der er ... men alt det kan du jo selv få at se.

Velkommen til Water's Edge. Jeg synes allerede, jeg kender dig. Har du været her før? Jo, du har. Jeg ved det. Hold nu godt øje med alting, det hele. Du har været her før, men alt skal til at ændre sig. Jeg ved det. Jeg kan mærke det. Der er en storm på vej.

At the Edge er et atypisk Gurps Old West scenarie. Under dit ophold i byen Water's Edge kommer du til at lære byens beboere at kende, du kommer også til at støde på intrige og hemmeligheder, og på en ulidelig varme, der kan drive folk til vanvid. Opholdet kræver dog, at du kender til Gurps' regler, og kender lidt til kampsystemet. Opholdet kræver også, at du er villig til at rollespille din karakter, og at du ikke er bange for en episk fortælling. Hvis du er mand nok til at komme denne udfordring i møde, så venter byen og dens intriger dig.

Velkommen til Water's Edge. Du har været her før.

Spilt på

Viking-Con 14 (1995)


Send inn rettelser om denne siden