Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Sagos

Forside til Sagos

System: LARP

Av

ArrangørEmil Tapper
ArrangørViktor Tapper

Beskrivelse

Sagos er et rollespil for deltager 13+, med fokus på det gode rollespil og de fede scener.

Vi søger at uddanne os selv og vores spillere til at blive bedre spillere, og fælles historiefortællere.

Verden drager inspiration fra klassiske fantasy miljøer, men også elementer fra H.P Lovecrafts mythos, og de horrible ting der gemmer sig i den.

Temaer så som det psykisk og fysisk stress der følger med eventyr livet, mørke komplotter, skjult viden, religiøs kamp imod et voksende mørke, og små pletter af lys og sikkerhed er alt sammen en del af Sagos.

Verden er understøttet af et robust og dybt regelsæt, hvor frihed til at skabe karakterer i alle afskygninger, har højere prioritet end hvis tal er højest.

Det er et frisk syn på dansk liverollespil, og et forsøg på at skabe en ny og interessant verden, befolket med godtfolk, monstre, og gode historier kan udfolde sig.

Spillet foregår over en periode på 3 år, hvor historien så når en kritisk masse, og Kampagne Niveauet (mere om det senere) bliver sat tilbage til starten. Nye karaktere, nye historier.

-Vores Vision.

Først og fremmest har visionen været at skabe noget nyt. Noget innovativt og eksperimenterende, hvor vi kan voves os ud i stedet imellem junior spil og senior spil, og tackle nogle temaer og situationer som man ikke ofte støder på.

Der er gjort en bevidst handling for at forsøge at adskille sig fra gængse traditioner i dansk Live, for at vandre de mindre trådte stier, og finde en ny måde at fortælle historier på.

Vi søger at skabe en ramme hvor spillerne kan bygge lige den karakter de gerne vil, og udforske verden og dens mysterier, uden at føle at de går glip af noget.

Der er ikke nogen måde at spille Sagos på som er, optimal. Det handler ikke om at have det bedste ”build”, det handler om at have en interessant karakter, få nye venner og rivaler. Opleve forfærdelige ting sammen, og enten støtte hinanden igennem mørket, eller falde til det og forråd dem der stoler på dig.

Der er enkelte faste holdepunkter. Karakterer spillet af Spillederne eller Hjælpere, som skaber kontakten med omverden omkring spilområdet.

Lejren, hvor alle samles i det flakkene lys fra bålet og holder skyggerne på afstand lidt endnu.

Vil stål eller tro redde jer? Vil det være det sorte viden i finder i Kelvins Len frelse jeres kød? Men hvad med jeres sjæl?

Rejs til Kelvins Len. Dørene er åbne, og der er skatte og rigdomme for alle der søger. Kom og fortæl en historie med os.

Antall ganger spilt 🗺️

17. februar 2024🗺️Ravnsholm Skoven, Allerød, Danmark

LenkerSend inn rettelser om denne siden