Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Junglefeber

Forside til Junglefeber

System: Sturmbanger Pulp
Sjanger: Projekt R'lyeh
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Nikolaj Lemche
🎨Palle Schmidt

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (0,9 MB)

Beskrivelse

Fra nyhedsbrev:

Sturmbanger - (terningløst spil) Klassisk 1930'er pulp-eventyr


Fra ?:

Det var en smuk morgen i 1936. Det store tremotorede fly bevægede sig let bølgende hen over Guatemalas jungler, hvor dampen lettede og slørede horisonten.

Med et lød der et mystisk brag, og millioner af fugle lettede mod himlen lige foran maskinen. Piloten prøvede desperat at undvige, men havde ingen chance. Knagen og brasen lød gennem flyet, og en kraftig blæst kom ud af cockpitet, hvor splinter fra vindspejlet suste rundt sammen med ubestemmelige rester af noget andet. To motorer satte ud, og flyet styrtede mod junglens grønne dyb. Men med et så man en ny skikkelse sætte sig ved roret. Med stor dygtighed blev flyet bragt til nødlanding mellem junglens træer.

En kort stund var der helt stille. Så åbnede en luge sig, og en lyshåret velfriseret mand med modige øjne sprang ned. Bag ham trådte en kæmpestor afghaner ud med riffel i hænderne. De kiggede sig omkring, nikkede til hinanden og gjorde tegn mod lugen. Så viste der sig en ældre herre med et stort sort skæg, som blev hjulpen af afghaneren. Dernæst kom en smuk ung kvinde frem, som hurtigt blev hjulpet ned af den lyshårede mand. Bag dem kom en tynd mand med briller. Selv om han var belæsset med tasker, hjalp ingen ham.

De stod nu og kiggede ud i den mørke jungle. Ikke mismodige, men med rank ryg og ved godt mod. Men med ét hørte de en mystisk lyd.

Junglefeber er et eventyr i pulp-stil for fem spillere, og foregår i tredivernes Mellemamerika. Det er et scenarie uden terningslag.

Spilt på

Spiltræf IX (1993)
Viking-Con 13 (1994)

LenkerSend inn rettelser om denne siden