Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

En sø af blod III: Civic, en by i flammer

System: Drakar och Demoner /D&D

Av

✏️Carsten Beck

Beskrivelse

Der var en masse småmumlen i spisesalen, som altid når der blev serveret aftensmad. De seks alkymist venner havde lige sat sig, da en af skolens budbringere kom ind i salen, og satte retning mod deres bord.

"Jeg har en besked fra Smik", budbringeren rakte et pergament til Wermil. Wermil foldede langsomt beskeden ud, "Smik skriver, at han godt vil se os i laboratorie fem, efter maden, da han har opdaget noget nyt, angående vores projekt, omkring Kunstige lugte, han skriver noget om lugten på en smørblomst."

Wermil, signalerer til budbringeren, at hans tilstedeværelse ikke længere er behøvet. De seks venner og studiekammerater spiser færdig og begiver sig ned mod laboratorie fem.

De var lige drejet om hjørnet til den gang, som førte til laboratorie fem, da braget lød. De så døren til laboratorie fem flyve fra hængslerne og hamre ind i den modsatte væg, lugten af svovl var tydelig, og en tyk røg stod ud fra laboratoriet.

De seks kammerater løb ned til laboratoriet, og det syn, der mødte dem i rummet, var chokerende for dem alle.

Selv om de havde set eksplosioner før, så var dette alligevel chokerende, glas var blevet kastet gennem rummet af eksplosionen, der var hul i væggen ud til gårdspladsen, vinduet var smadret, røgen væltede ud fra en bunke sodede reagensglas der stod på arbejdsbænken.

I midten af rummet lå en skikkelse, og de behøvede ikke at gå nærmere for at vide, at det var Smik. Hans blodige legeme var kastet ca. 10 meter baglæns af eksplosionen, hans tøj var svedet, og hans mave blødte kraftigt fra et sår i maven, hvor et smadret reagensglas tilsyneladende havde ramt ham, der sad stadig glassplinter i maven på ham.

Irnuk bevægede sig langsomt over til vennen, for at sikre sig at han var død. Ingen puls, intet hjerteslag, jo han var død.

"UUUDDD", råbte Wermil pludselig, han var gået op til arbejdsbordet for at undersøge resterne af Smik's eksperiment, de seks kammerater kastede sig ud af rummet, netop som den anden eksplosion bragede gennem rummet, og efterlod det i en endnu værre tilstand end tidligere ...

Der spilles med Ekspert Drager og Dæmoner regler eller Dungeon & Dragons regler. Der er mulighed for at vælge, hvilket system man vil spille. Grunden til, at det er disse to systemer som anvendes er, at reglerne er simple, og det giver mere plads til rollespil, der vil blive vægtet betydeligt.

Spillerne er alkymister i byen Civic, og en pludselig eksplosion vender op og ned på deres liv.

En blanding af opklaringsarbejde, og høj-niveau politik i en Fantasy by.

Spilt på

Viking-Con 13 (1994)


Send inn rettelser om denne siden