Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

De små detektiver: Det hemmelige hajmysterie

System: De små detektiver

Av

✏️Lars Konzack

Beskrivelse

Sommer i Danmark. En smule sol, en masse vind og tyske turister i hobetal. Og det er stort set det, for hvad hulen skal man lave, når der ikke sker en skid i Klitmøller? 3 uger i den fjerneste ende af landet, oppe på gården hos tante Anne og onkel Hans, uden far og mor, men i det mindste er der masser af andre børn her omkring.

I morgen skal vi cykle til Hanstholm og kigge på butikker, og måske en tur i vandlandet senere på ugen. Der sker kort sagt ikke noget rigtig spændende…. og så alligevel, for der sker mystiske ting nede ved havnen, og måske også ovre ved de gamle tyske bunkere fra krigen, eller er det bare noget store Pia prøver at bilde os ind? –Og Ole så en dykker i hajbassinet ovre i akvariet; men Oles far siger, at det ikke kan passe, fordi han jo ville blive spist af hajerne.

Stol ikke på nogen over 18 år! De voksne vil enten ikke give jer lov til at gå på opdagelse, eller også skjuler de selv skumle ting, som ikke må komme frem i lyset; Hvis I vil finde ud af, hvad der foregår, må I gøre det på egen hånd.

Sommerferie i Danmark! Tag på eventyr som ikke-udvokset detektiv i fodsporene på De 5, Kim og Grønspætterne. Det hemmelige hajmysterie er det tredje scenarie i serien om De små detektiver.

Spilt på

Krikkit Con VIII+IX+X: Dåjng Kjosk (2002)


Send inn rettelser om denne siden