Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Hva' kommer du tit her?

System: LARP
Deltakere: 1-4 GMs, 15-30 players

Av

✏️Julie Blegvad
✏️Christian Møller Christensen
✏️Mette Markert
✏️Michael Nielsen (II)

Beskrivelse

Kan du huske folkeskolen, gymnasiet og måske universitetet? Tænk på din vennekreds og forestil dig, at alle disse eksistenser og deres intriger blev lavet om til rollespilskarakterer - så har du "Hva' kommer du tit her?".

Dette scenarie er et rent stemningsscenarie, hvor du har en enestående chance for at få levet din indre poptøs ud, få afprøvet dine scoretricks og genopleve de mest mindeværdige og tåbelige ting, du har lavet på en bytur.

Tænk lidt over, om du helst vil være den 14-årige poptøs, der er ude at drikke for første gang, hendes far, der har et par forretningsforbindelser med i byen, poptøsens veninde, der overvejer at springe ud som lesbisk, Brian Dørmand, etc.

Forvent ikke episk rollespil, men derimod en sjob oplevelse, der vil sætte dine byture i perspektiv. Der vil under scenariet være mulighed for at købe øl (hvis du er 18 år eller ældre) og andre drikkevarer.

Kan du huske de skoleklasser du har oplevet i folkeskolen, gymnasiet og måske universitetet? Tænkt på din nuværende vennekreds og forestil dig, at alle disse eksistenser og deres indbyrdes intriger blev lavet om til rollespilskarakterer - så har du "Hva’ kommer du tit her?"

Dette scenarie er et rent stemningsscenarie, hvor du har en enestående chance for at få levet din indre poptøs ud, få afprøvet dine scoretricks, flirte med Brians kæreste uden, at det gør ondt (håber vi) og få genoplevet de mest mindeværdige og tåbelige ting, du har lavet på en bytur.

Så smøg din spicegirls t-shirt på, find mottoet "nok se, men hellere røre" frem. Tænk lidt over om du helst vil være den 14 årige poptøs, der er ude at drikke for første gang, hendes far, der har et par forretningsforbindelser med i byen, poptøsens veninde, der overvejer at springe ud som lesbisk, Brian dørmand eller Per Pophår, der gerne vil slå sin personlige rekord og score 5 damer på en aften.

Hvis du forventer episk rollespil på et niveau, der ville gøre selv Shakespeare misundelig skal du ikke tilmelde dig dette scenarie, hvis du derimod ønsker en sjov oplevelse, der vil sætte dine byture i perspektiv og give dig inspiration til din næste scoring, så er det her du skal tilbringe din lørdag aften.

Der vil under scenariet være mulighed for at købe øl og andre drikkevarer for dine medbragte jydske dollars.

Aldersgrænse: 16 (ingen udskænkning af alkohol til personer under 18 – sorry, sådan er loven)

Tilmelding

Hvis du vil være med i "Hva’ kommer du tit her?", skal du sammen med din tilmelding indsende en konvolut mærket "Hva’ kommer du tit her?", der indeholder følgende:
1. Et vellignende pasbillede.
2. Navn, adresse, telefonnummer, email, alder, køn.
3. Og skriv også dine inderste ønsker til en fed aften i byen.

Spilt på

Fastaval (2000)


Send inn rettelser om denne siden