Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Ravnsdal

System: LARP

Arrangert av

Hamillmark

Beskrivelse

Rejser man ind i landet Hamillmark vil man uden tvivl søge mod den prægtige Stad med de høje tårne, overdådige paladser og smalle stræder. Men ønsker man yderligere eventyr kan man ganske oplagt rejse langs den store Hærvej, der må anses for værende den eneste egentlig landlige handelsvej for Hamillmark. I den østlige del af landet forsvinder Hærvejen på det nærmeste ind i Hamillmarks store skove. Kongen har for længst glemt denne del af Hamillmark til fordel for de mange store handelsbyer ved kysten og denne del af vej har længe stået uberørt og ubekyttet hen. Men herinde, blot et stenkast fra den vej, som har ført mange handlende igennem landet, ligger en lille uset landsby, Ravnsdal.

I Ravnsdal vil enhver rejsende blive budt velkommen af borgmesteren Erik Aslaug som tager sit hverv meget alvorligt og ønsker at enhver skal føle sig velkommen i den ellers lidt sammenspiste bondeby. På kroen sørger kromutter Leonora og hendes kropiger Ronja og Liv for mad og logi til alle rejsende og her kan man let bytte en god historie for et krus mjød. Ravnsdal er desuden befolket af diverse bønder, håndværkere og andre gode borgere. Heriblandt bør nævnes den gode bager Freja Frang som forsyner byen med frisk og velsmagende brød, skrædderen Isolde som for mindre end et år siden er kommet tilrejsende fra Sulvaria med sine børn, den brovtne smed Tuf Caledon, som vistnok har magtfulde slægtninge oppe i Dysselhjem, den hårdtarbejdende tømrer Svend. Byen har desuden en lille bygarde som der sjældent er noget egentlig arbejde til. Denne er ledet af den modige og strenge Brage Toresøn.

Den eneste skygge der ligger over Ravnsdal er bjørnen Thorkild som lurer i skoven og mindet om en af byen betroet ven, der udsatte dem for en undertrykkelse og elendighed hvis lige kun findes ved døden.

Referenced in the following articles

Kalender Page 42 Nummer 03 (April 2005) Rollespilleren
Kalender Page 42 Nummer 04 (August 2005) Rollespilleren
Kalenderen Page 38 Nummer 05 (Oktober 2005) Rollespilleren
Hamillmark Page 19 Nummer 09 (Marts 2007) Rollespilleren

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden