Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Firefly: Tell Them I Ain’t Coming Back

Forside til Firefly: Tell Them I Ain’t Coming Back

System: LARP

Av

ArrangørMarie Kristine Braad Carstens
ArrangørHelle Lepianka Flinthøj
ArrangørNikoline Gilså
ArrangørAstrid Cecilie Budolfsen (Miss Hazels Tea and Hair Café)
ArrangørAnna E. Jensen (Miss Hazels Tea and Hair Café)

Beskrivelse

Vi befinder os på kanten af den kendte del af ‘Verset, på planeten Clementine, alleryderst i the Rim. Under the U-War agerede Clementine strategisk ressource-pick-up-point for Alliancen, og er derfor terraformet og delvist bebygget med nu gamle og forfaldne Alliance-installationer. På grund af sin placering langt væk fra core-planeterne er Clementine næppe de flestes første valg. Som et led i en smædekampagne til Alliancens fordel sænkede Alliancen sidste år prisen på jord væsentligt på Clementine for at tiltrække særligt dem, der ikke havde midlerne eller status til at bosætte sig finere steder i ‘Verset. På Clementine bor der derfor en broget skare af nybyggere, handlende, nyrige nobles der har svært ved at få magt på core-planeterne, og naturligvis lykkejægerne og space-crews på jagt efter eventyr og hurtige penge.

Året er 2524, seks år efter at Alliancen sidst har luftet sit beskidte vasketøj ved afsløringen af deres Reaver-projekt på planeten Miranda. For et år siden kom Reaversne dog igen på alles læber, da en hidtil ukendt Reaverflåde angreb flere Rim-planeter. Dette angreb blev heroisk afværget udenfor Clementines luftrum af Alliancen, som med et koordineret missilangreb nedskød Reaverflåden for øjnene af Clementines måbende beboere. Inden da havde Clementines befolkning dog taget sine egne forholdsregler, og havde aktiveret Clementine’s forsvarsskjold L.E.R.S. - en skjoldgenerator fra et af de fordums generationsskibe, der fragtede menneskeheden fra Earth That Was ud i ‘Verset - der har lagt et uigennemtrængeligt kraftfelt omkring Clementine og hendes luftrum.

Officielt var Reaverangrebet uforudset, og Alliancens redningsaktion heltemodig - men skraber man i overfladen, siger rygterne noget andet. Efter Alliancens redningsaktion blev forsvarsskjoldet omkring Clementine i hvert fald ikke sænket, og Alliancekrydserne, der afværgede Reaverangrebet, lurer fortsat udenfor Clementines luftrum. Få informationer siver ud fra den orange planet på kanten af the Rim, men de, der slipper udenom Alliancens censur antyder, at et selvstændigt samfund udenfor Alliancens totalitære styre er ved at forme sig bag Clementine’s beskyttende skjold.

For beboerne på Clementine har det sidste år udmøntet sig noget anderledes end de håb og drømme, de i sin tid rejste til planeten med. Efter det afværgede Reaverangreb krævede Alliancen planetens overgivelse og overdragelsen af L.E.R.S.-teknologien. Beboerne på Clementine har nægtet og holdt stand bag Clementines skjold. Dette har medført diplomatisk dødvande, hvor Alliancen, der ikke kan tage planeten med magt, i stedet har lagt et handelsembargo på Clementine, der gør det svært - men ikke umuligt - for mennesker, ressourcer og informationer at slippe ind og ud fra planeten. Denne diplomatiske hårdknude har dog endelig ført til en officiel fredsforhandling, hvor en delegation fra Alliancen inden længe vil indfinde sig på Clementine og drøfte en favorabel løsning for begge parter. Inden da må beboerne på Clementine tage et svært valg: vil de fortsætte med at kæmpe for deres uafhængighed? Eller atter indtræde i Alliancens kendte orden? Eller findes der måske andre alternativer?

Antall ganger spilt 🗺️

20. - 22. oktober 2023Danmark: Udskudt til 2024 [avlyst]
23. - 25. februar 2024🗺️Holmebækskolen, Herfølge, Danmark

LenkerSend inn rettelser om denne siden