Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Heroes of the Autri Cluster

System: Co-op X-Wing

Beskrivelse

Seks T-65B forlader hyperrummet og sætter kursen mod den imperiale udpost nummer 4. Denne er gemt imellem asteroiderne omkring Aturi 3. Rebelalliancen mistænker udposten for at være center for et netværk af lytteposter i systemet. Gruppens mål er basens antenner.

– – –

– Red 5 hvor f… er du? – Tilbage i formationen! – Dennis, tag det nu seriøst. Det er ikke træning det her! – Han er ude og lege Skywalker igen.

– Han glemmer vist at vi samlede ham op fra en ødelagt pirat korvette. – Ja, ja, jeg kommer nu. Checkede lige at der ikke var nogen på lur bag asteroiden. – Red 2 og 3, tag jer af tårnene, 5 du tager dig af målet. – Dennis, det er dig, roger? – Roger.

– – –

– Flere TIEs på vej! – tæller 3, nej 5.

– Det der er ikke en normal TIE! – Ordre: Break and Hyper out! – Men det er bare 5? – Nu Dennis!

– – –

Fire Tie/LN danner formation omkring en avanceret ny model TIE. – De er væk, fortsætter til udpost 4. – Stele Out.

Heroes of the Aturi Cluster er co-op X-wing. Spillerne kontrollerer hver en pilot og en af flere Fightere, startende med X- og Y-wing. Efter hver mission kan der købes opgraderinger af pilot eller fartøj. Vi vil forsøge at gennemføre den korte kampagne. Det er fuld muligt at gå til og fra spillet, og der er ingen forudsætninger for at være med. Men har du en X- eller Y-wing så tag den da gerne med, så ved du at der er en plads i rebel alliancen til dig.

Spilt på

ChopCon (2021)
Chopcon (2022)


Send inn rettelser om denne siden