Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

City

System: LARP

Arrangert av

MØLF

Beskrivelse

City er et liverollespil arrangeret af Morsø LiverollespilsForening, MØLF, primært udformet til alle de, der har lysten til at prøve kræfter med liverollespil. Vi ønsker at vise, at liverollespil rummer mere og andet end snørklede regler og tæv med et gaffavåben. På denne måde fokuserer vi på teateraspektet inden for liverollespil, muligheden for indlevelse i en anden personlighed og det at lege.

Med City skaber vi en ramme som nye spillere kan forholde sig til. Scenariet finder sted i en verden lig vores, ikke ude i rummet eller i en mystisk fantasyverden.

City tager, som navnet antyder, sit udgangspunkt i bymiljøet. Vi ønsker at skabe illusionen af en by, hvor de forskellige samfundsfunktioner bliver varetaget.

Byen har en borgmester og et byråd og den har politistyrke og presse. Der er firmaer, restaurant og bar. Byen har en overklasse, der spiser i den fine ende af restauranten og den har undergrunden, hvor tuskhandel, pushere og pengeafpressere trives i bedste velgående.

City er en karikeret udgave af en moderne storby. Her er intrigerne og indlevelsen i højsædet.

Spillerne får selv lov til at skabe deres rolles personlighed ud fra retningslinjer, udstukket af arrangørerne. Som spiller kommer man til at mærke en stor del frihed til selv at forme scenariet.

Antall ganger spilt

23. - 25. april 2004, Dueholmskolen, Nykøbing Mors, Danmark

Referenced in the following articles

Kalender Page 20 24 (Marts 2004) Hareposten

LenkerSend inn rettelser om denne siden