Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Blodritualer

RPG system: Systemløst
Genre: Drama, Thriller
Participants: 1 GM, 3-5 players

By

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Description

Kysset var langt, hun følte den kildrende fornemmelse og blev varm over det hele. Han var bare så sød og så perfekt. Elskede hun ham, ja… jo… hun var i hvert fald forelsket. Alle disse ting gled igennem hendes tanker mens han kyssede hendes kind, bed i hendes øre. Hun grinede og krammede ham endnu mere. Han kyssede hende ned ad halsen, åh det var… AV… Han bed hende i halsen og hun mærkede smerten men hun kunne ikke røre sig. Hun var ikke forelsket hun var forhekset. Det sortnede for hende og alt forsvandt.

Hun gav et sæt og satte sig op, omkring hende sad nogle andre teenagere. En af dem lagde hånden på hendes skulder. ”Du er en af os nu, blod er dit nye fix, din narkotika.” Hun rystede hånden af sig og sprang op, ”jeg er ikke… ikke en junkie jeg er…” lugten af blod nåede hende, hun vendte hovedet og så ud af vinduet, de blinkende lys, den støjende techno musik hun kunne høre det hele men dernede så hun en ung mand der tog en lang slurk af sin øl. Som i trance kunne hun høre hans hjerteslag der slog højre en bass rytmen i nummeret. Hun var tørstig så tørstig, hun kunne lugte hans blod. Hun vendte sig og tog en mokai og drak til der ikke var mere, men den slukkede ikke tørsten. Hun vendte sig mod de andre. ”Hvad er jeg?” De andre grinede, ”du er en vampyr… velkommen til ”klan udskud”.

Hvordan skal man som teenager navigere i vampyrernes komplekse verden af regler og Sires og gamle vrantne bedstefar vampyrer, når man bare vil dance til Techno og drikke blod af de sexede gæster på klub ”blodrød måne”

Dette scenarie vil være løsligt bygget over et hierarkisk vampyr samfund aka Vampire the Masquerade men min egen fortolkning.

Played at

ESFROAG (2020)


Send corrections for this page