Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

CORAL-20

RPG system: Systemløst
Genre: Action, Drama, Komedie, Thriller
Participants: 1 GM, 4-6 players

By

✏️Magnus Hegaard Hansen

Description

I starten var CORAL-20 bare noget man hørte om hvis man kunne holde sig vågen igennem hele tv-avisen. Et fjernt fænomen fra Indien. Folk døde, og det var da forfærdeligt, men det var langt væk, og de havde jo heller ikke vores gode danske sundhedssystem.
Så kom den til Europa, og derfra tog det fart. Det var ikke meget anderledes end en forkølelse. Men så blev det til en influenza, og den kunne ikke slåes ned. Selv hos unge raske mennesker så man lungerne give ud efter ugers kamp.
Der var panik, men mange lande håndterede virussen så godt at de kunne holde den på arms længde. De fik besejret den i første omgang, og i anden omgang var de forberedte.
Tredje gang overlevede de ikke.
Virussen var muteret til noget nyt, noget som ikke kunne holdes under kontrol, og som ingen vaccine kunne slå ned. Det tog kun nogle uger før verden hovedsagligt var befolket af lig.
Men den tog ikke alle. Nogle få er tilbage, og gør deres bedste for at få bygget noget nyt op igen. Selv i lille Danmark blomstrer nyt liv og samfund, som disse efterladte finder hinanden.
Det sagt, er det måske ikke det eneste der finder dem...

'CORAL-20' er et spil meget inspireret af de ting vi nu går igennem. Det er et spil om overlevelse, om at finde en ny mening i en verden der er helt ens egen, om det drama der opstår når visioner støder sammen, og mystiske ting som i hvert fald ikke var der før virussens tid…

Played at

ESFROAG (2020)


Send corrections for this page