Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

S.S. Manticore

RPG system: Hjemmelavet
Genre: Sci-Fi

By

✏️André Glasius Tischer

Description

Fra: S.S. Manticore
Til: Houston
Dato: 22-11-2188

Status siden sidste ugerapport: Col. Jackson, har ledt et hold ingeniører ned til overfladen af X44 for at lede efter mineraler. De har fundet mange af de mineraler som der varforventet. Doktor Tallis har fundet nogle "Oaser" af biomateriale, der er tegn på fotosyntese. Ellers er der intet levende. Vi forbereder at sende den første Sytec Mine drone ned til overfladen i løbet af tre dage.

Commander Neil Young: Vi har nu fået hende op og køre 100%. Det vil nu være muligt at sende hver dag, dette vil blive gjort når M er blevet testet for transportskadder, det vil tage en uge eller lign.

Doktor Martin W Jackson: 241 tilfælde af mindre skader og sygdomme. 1 dødsfald, arbejdsulykke under konstruktion af landingsskjold, rapport 141.

Lt. D. Fic: Som svar på jeres spørgsmål fra forrige uge. Nej vi harikek set eller hørt noget til United Religions eller andre terroristorganisationer. Alt er roligt og brummen er tom.

Dette er Manticore Main. Slutter. Høres ved om en uge.

........... Til: US SAR XXIII .... FRA: Houston … Dato: 15-12-2188 … Mission: Find ud af hvad der er galt med S.S. Manticore … Prioritet: A … Besked. Yderligere ordre følger … Houston slut …

Played at

Viking-Con 17 (1998)


Send corrections for this page