About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Sand kærlighed

RPG system: Traveller
Genre: Sci-Fi

By

✏️Sven Münther

Description

Godt så er vi enige - I tager med min søn til Mortasis som ledsagere, bodyguards, troubleshooters og "best men" ved hans bryllup. I skal vide, at dette bryllup er endog særdeles vigtigt for de eksklusive import aftaler mit firma har faet med Mortasis’ handels laug jeg tror aldrig I har haft en vigtigere opgave. Svigt mig ikke: intet må forhindre dette bryllup!

Jeg ved at I har en del forbehold ved denne opgave: I vil ikke så gerne til Mortasis, I kan ikke lide de folk, der bor der, de er mærkelige, døds fikserede, har underlige skikke, teknologi, arkitektur, mad og hvad ved jeg. Jeg kan kun sige: I bekymrer jer uden grund! De er som alle andre folkeslag: De fedes, de vokser op. de fester, de arbejder: fuldstændig som andre mennesker. Blot foregår det som regel alt sammen på en kirkegård. Det bliver en oplevelse for resten af livet at deltage i et bryllup på Mortasis. Tro mig! Ville jeg gifte mm eneste søn bort til de gale kultister på Mortasis, hvis jeg ikke troede de var ordentlige folk? Godt! Så ses vi i morgen tidlig i rumhavnen.

Jo - en ting mere, som I sikkert mener at jeg nødvendigvis burde fortælle jer: min søn kom hjem fra jagt i går - død som en sild. Han havde været død i 24 timer inden de fandt ham, så der var ikke en pind at gøre. Konen - hun er selvfølgelig helt ude at det. Jeg synes også selv, at det er lidt hårdt: Netop som mm handel med Mortasis er gået I orden, så gør han det her mod mig!! Nå, livet skal jo gå videre og jeg skal nok finde på et eller andet inden afrejsen morgen tidligt.

Played at

Viking-Con 17 (1998)


Send corrections for this page