About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Hvem skød Marietta Kleine?

RPG system: GURPS

By

✏️Morten Gibskov

Description

New York 1931.
Der er vinter, og udenfor er det koldt og regnvådt. Almindelige mennesker kæmper om de få jobs der er at få, og en ærlig mand har hårde tider. Der er svært at få brød på bordet, og mere end en enkelt mand er brudt sammen og begyndt at spille saxofon ud på de sene nattetimer - Føl stemningen ...

De kriminelle miljø'er stortrives derimod. De små fisk har det godt nok næsten lige så hårdt som manden på gulvet, men i det mindste er der respekt, eller måske er det frygt, omkring dem. Og hvem ved? måske bliver de selv store fisk en dag? Lige som Joseph Parlazzi. Han startede også på gaden, men i dag styrer han en af de største bander i New York. Joe gør det i beskyttelse til alle der betaler, og der går rygter om at han vil ind på sprutmarkedet... og så har han stil, rigtig stil!

Forestil jer ...... "The Blue Tone" bar/restaurant. Joe holder fest, og der fyldt godt op. Joe er iført et stribet jakkesæt, og er uden tvivl en af de smarteste af de tilstedeværende herrer. Men alle er smarte, sprutten er gratis og der er masser af den, så det er faktisk svæt at koncentrere sig om de mange kvinder Joe har skaffet. Alle som en er de smukke, unge og ikke for kloge. Joo. denne her lille fest vil der blive snakket om langt ud i fremtiden, ikke mindst på grund af de fern mænd med Tommyguns, der braser ind af døren og begynder at skyde omkring sig.

En-who-dunnit i gangstertidens USA.

Played at

Krikkit Con Mk III - Flumantigopanal (1997)


Send corrections for this page