About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Den fede dame II

(AKA: Glade Hjul - Den fede dame II)

RPG system: Systemløst

By

✏️Jonas Friis Sørensen

Description

Fænomenet er tilbage. Da de fem "helte" sidst var på banen, tod det fuldstændig overhånd, med brændbart candyfloss, burgere fra Gerner's, manglende ørreder og store usynlige elge uden regntøj. Denne gang bliver det vildere! I stedet for at foregå i vor hovedstad århus er scenen nu Støvring, en åndeligt set halvformørket provinsby med små tusinde indbyggere, hvis man tæller det hele med. Personerne er heller ikke de samme, Janne Kjær og nogle andre er ude og tilbage i startopstillingen er ingen ringere end Karen Wiltogt og Bageren fra Silvan (undskyld, det gik lidt stærkt).

I stærkeste opstilling er hele holdet her igen, og når de er det, så bli'r det godt nok mærkeligt, meget mærkeligt. Når vi møder heltene første gang, står de i "Cigarer, Cykler og Symaskiner", en biks der har det meste, og det den ikke har, kan den bestille hjem! Det er det eneste sted i den vestlige verden, hvor man kunne finde en stereo-farve-fryser-med-fjernbetjening og hele svineriet, udover den Henning Fisker Langkjer kunne samle ud af stumperne i og af sin Volvo 242.

Tør du vove dig ud i den rablende vanvittige fortælling, hvor eneste krav er at DIN nonsens faktor er bare 38,4% af hvad min er, for uden det kommer det ikke til at gå!!!

Played at

Krikkit Con Mk III - Flumantigopanal (1997)


Send corrections for this page