About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Vold!

RPG system: Løssluppent

By

✏️Christian Rosenkjær Andersen
✏️Jonas Friis Sørensen

Description

"Jeg ska' ha' den største og mest svinske gøb du har, og så ska' jeg ha' nogle bønner til den!" lød det fra den skaldede og svedige neger Bill, der sammen med sin tvillingebror, Ben, trådte ind i Gunnies Gun Shop. Mens Bill stod med et lumskt smil spillende om læberne og pillede ved den olieglinsende Desert Eagle .50 Action Express, måtte hans ellers så viljestærke bror Ben give efter for de hemmelige lyster. Ben fremstemmede savlende "Vil ha'!", "Do mener jawtgewiret?! Ja å awto kaen oss!"

Samtidig i en anden ende af byen steg Julio Lopez ud af en gul taxa med sin violinkasse. Den korpulente, altid transpirerende og ubarberede columbianske herre glattede sin åbenstående, hvide blazer og tørrede sig over panden med sit lyserøde lommeterklæde inden han trak stråhatten ned i panden. Julio satte sig over i den ventende røde Chevy pick-up truck.

Bag rattet I den sad Eugene med sine imiterede aligatorstøvler med sporer, velnæret bar mave med lædervest og Stetsonhat. I truckersolbrillerne spejledes sydstatsflaget fra bagruden, bag hvilken der gemte sig en M14 riffel. Mellem sæderne skimtedes løbet fra en Colt Python .357 Magnum. Bilen satte i gang, og Eugene udbrød "Howdy pardner, don't mind if I put on my Convoy soundtrack instead of that commie, nigger, Jewish, homo, lawyer junk they play on that station!" Det var egentlig bare noget han sagde, for det var faktisk fætter Beaus truck han havde lånt.

Fra politistationen fløj en skikkelse i sort SWAT-nomex og SWAT-keflonvest ud gennem glasfacaden lige ved siden af den åbne døren. Frank Greyson (populært kaldet 'Bullet') var suspenderet igen, hvor fedt var det at kræve hans skilt, hans skyder og hans røv! Skiltet kunne hverken gøre fra eller til, backup skyderne havde han stadig, og røven var der sgu ingen der tog på ham!

Alle disse noget uens personager mødtes i den forladte lagerbygning. De skulle lægge planen! Planen der skulle sikre deres fremtid. Og desuden skyldte flere af dem banken penge. Bill og Ben stod og så Eugene an. Eugene kiggede uforstående tilbage, flaget fulgte jo med bilen, og det var gaffet fast! Bullet stirrede ned i den obligatoriske vandpyt på gulvet, og udbrød: "Mangler der ikke noen?". Som svar på tiltale blev et stort stykke af endevæggen bortsprængt. Da støvet havde lagt sig så de alle en kvinde med en smuk figur (læs: store jader og god røv) og en uzi. End ikke de store mængder Detcord hun havde slynget om sin krop var tæt på at skjule hendes fortrin. Alt I alt en typisk libaneser som taget ud af FBls store terrormanual.

De store planer kunne nu lægges, og det blev de.

Played at

Krikkit Con Mk III - Flumantigopanal (1997)


Send corrections for this page