About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Tabt og fundet

RPG system: Systemløst
Genre: Efterforskning, Gyser, Sci-Fi
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Morten Nygaard Andersen

Description

Siden mennesket først så op på stjernehimlen, har vi drømt om en dag at drage dertil! Og selvom denne dag for længst er kommet, så lad mig sige jer: Livet er ikke altid nemt for besætningen på et selvejet rumskib!

De store koncerner på Jorden har råd til at sende mange flere forsyningsskibe og forskningsskibe ud, end vi som en selvstændig besætning kan overkomme. Det betyder desværre, at de tager de største lunser af den forretning der findes herude.

Men vi ville alligevel aldrig bytte friheden med et fast kedsommeligt job hos en hjerteløs koncern! En dygtig besætning kan altid finde fragt til afsides kolonier. Og med de rette specialister endda også udføre særlige opgaver for dem.

Og vigtigst af alt: Når man færdes i de øde egne af det koloniserede rum, hænder det af og til at man støder på uventede gevinster. F.eks. rapporterede vores navigatør for få timer siden. Han havde sanset et helt nyt navigationspunkt, kun få timers kursændring herfra. Med en smule held er det en hidtil uopdaget planet! DET er den gevinst som enhver selvstændig besætning håber på! Det kunne gøre en ende på vores gæld, een gang for alle!

Nuvel – om få timer, vil det vise sig om vi langt om længe har fået jackpot – eller om vi har trukket endnu en nitte...

Played at

Tyrfing Con - Fantasy Con (2018)


Send corrections for this page