Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Studietur i 3.g

RPG system: Systemløst
Genre: Drama, Efterforskning, Gyser, Thriller
Participants: 1 GM, 4-6 players

By

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Description

2 måneder til den vigtige eksamen, sidste chance for at få slappet af, sidste chance for at score en date til ”Promnight” nå ja og også årets største chance for at blive smidt ud lige før det hele slutter. Sidste del have rektor Ole Ahlefeldt skarpt formanet om på intro aftenen for 3. g’ernes studietur.

I år tager alle 3.g klasserne fra Dronninglund Gymnasium til samme destination, nemlig Tibet. Rektor Ahlefeldt omtaler dette som en enestående mulighed for at se Tibet, på en måde der ikke er set før.

Men meget kan ske i ly af verdens højeste bjerg og teenagere er ikke kendt for at tage de smarteste beslutninger… slet ikke under pres.

Gymnasiet, teenager, hemmeligheder, forelskelse, gys, usikkerhed, nye forventninger, tætsiddende jeans, blondt langt hår, læber, fester, første gang, uforklarlige hændelser, en for alle og alle for en...

Disse elementer vil jeg lade flyde i dette teenage scenarie om en gruppe unge der pludselig står over for nye udfordringer. Der bliver masser af teenage fnidder, kærester, klinker blandet med noget gys og måske viser det hele sig at være et stort mysterie og hvem kan løse mysterier bedre en hormon fyldte teenagere med masser af fantasi og usikkerhed.

Tag med og oplev, genoplev de vilde år som teenager og se om du kan score og løse et mysterie samtidig :) God fornøjelse.

Played at

ESFROAG (2017)


Send corrections for this page