About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Firefly 2: Burn the Land and Boil the Sea!

RPG system: LARP
Genre: Sci-Fi

Organized by

Rottehullet

By

OrganizerJakob Arndal
OrganizerMarianne Rose Corvinius
OrganizerLuciano Foschi
OrganizerMichael Holm
OrganizerPeter Lorentzen
OrganizerAnni Cecilie Moberg Thy
OrganizerLars Straube

Description

Grundet handlingerne til Firefly 1, var alliancen i sidste ende nødt til at lave et angreb på rumstationen og efterlod den i ruiner.
... Dog var alle crews gennem forskellige kilder allerede advaret og selvom det blev på et hængende hår, så slap alle fra det med livet i behold.

Efter nogen tid faldt tingene endelig til ro for mange af crewsene, nogle har valgt at holde sammen, andre fortsat hvor de slap, da det hurtigt blev klart at alliancen ikke gjorde en stor sag ud af det.

Dog har et rygte gjort at planeten Firaxis II pludselig er blevet centrum for en helt anden snak.
På den anden side af planeten lå, for indtil kort tid siden, en lille ubetydelig mineby, hvis storhedstid lå langt bag den.
Men pludselig ud af det blå ramte en af minerne den store gevinst. Mineraler i store mængder, perfekte til alt fra medicin til krudt og maskiner og endnu bedre, det er sin vægt værd i guld!

Inden længe var byen forvandlet til en travl og livlig handelsby, håbet om den hurtige gevinst, den hurtige handel eller muligheden for at tjene på folks held og uheld tiltrak folk fra nær og fjern.
Hurtigt opstod spillesteder, barer, hospitaler, banker og handelssteder igen, hurtigt opstillet, da det hele kunne være slut i morgen og man vidste aldrig hvornår vinden vendte, men lige nu, var der vind i sejlene.
Også mere skumle sider har hurtigt fundet ved til Firaxis II, mafiaen fik hurtigt sit indhug og den lokale nobel har fået mange hurtige nye adelige ”venner”.
Alliancen prøver sit bedste for at holde styr på de ny ankommende og på at kontrollere de omliggende områder, men det har vist sig svært at holde lov og orden i et område, som normalt ikke har haft brug for det.

Starten er gået på den vilde jagt efter lykke, magt og rigdom, et sted hvor der er plads til alle og kan du ikke følge med, så venter kun taberne på dig.

Runs

12. - 14. October 2012, Sanderumskolen, Odense, Denmark

Referenced in the following articles

Nyheder om rollespil i Danmark Page 8 #13 (Juni 2012) ROLLE|SPIL


Send corrections for this page