Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

2091 - Ikke alle ørne kan flyve

RPG system: LARP
Participants: 25 players, Max 50 soldater + max 20 mutanter

Organized by

Rollespilsfabrikken og JRK

By

organizerClaus Raasted

Description

Historie

Paris. Marts 2084. Gordon Daimler, den nyvalgte Præsident for Europas Forende Stater (United States of Europe - USE) fortæller i sin sejrstale om hvordan Europa under hans ledelse vil blive verdens førende land indenfor gen-teknologi, og hvordan han vil åbne op for forskning der tidligere har været forbudt i et forsøg på at skabe stærkere og bedre mennesker.

Geneve. September 2087. USE's førende videnskabsmænd opnår et gennembrud i deres forskning og Præsident Daimler lover i en tale, der bliver sendt verden over, at man inden starten af det 22. århundrede vil have skabt de første supermennesker ved at bruge det såkaldte "Achilles Serum".

Hamburg. Januar 2089. En terroristgruppe med navnet "De Sorte Ørne" tager skylden for eksplosionerne der har fjernet CERN-laboratorierne i Schweiz fra jordens overflade, og truer med, at slippe frihedskæmpere med Achilles Serum i blodet løs, hvis ikke deres krav accepteres. Den Europæiske regering tror ikke på, at De Sorte Ørne er i besiddelse af serum'et, og afviser kravet.

Berlin. Marts 2089. Storbyen, der var hovedstad i det gamle Tyskland, angribes af sortklædte soldater med umenneskelig hurtighed, effektivitet og styrke. Panikken bredes og inden længe evakueres Berlin som den første Europæiske storby i kampen mod mutanter. De Sorte Ørne tager ansvar for angrebet og erklærer hele Europa krig.

Berlin. April 2089. Et taktisk atom-missil affyres mod det der engang var Berlin i et desperat forsøg på at knuse fjenden. Det modsatte opnås, for ud af paddehatteskyen vandrer supersoldaterne - nu ikke bare umenneskeligt hurtige, men muterede med meterlange klør og uslækkelig blodtørst.

London. December 2091. Præsident Daimler giver ordren til, at resterne af det Europæiske fastland skal evakueres, og overlader det krigshærgede Europa til mutanterne, der er vokset i antal siden midten af 2089 og nu tæller millioner. Men alt håb er ikke ude endnu... for måske kan en desperat mission bag fjendens linier finde et af Ørnenes laboratorie og en modgift. Men hvem er desperate nok til at tage på en sådan mission?

Runs

December 14, 2008, Hedeland, Brandhøjvej 2, 2640 Hedehusene

LinksSend corrections for this page