Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Lykkens brønd

RPG system: Hinterlandet
Genre: Fantasy
Participants: 1 GM, 3-6 players

By

✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Description

For nyligt kom en eventyrer hjem efter en mission i ødemarken. Han havde vundet guld og grønne skove, han var mirakuløst blevet helbredt for en frygtelig sygdom, og kort efter hjemkomsten fandt han sin sande kærlighed og blev gift med hende. Det siger rygterne i hvert fald – og måske er der noget om snakken?

Hvem tør drage til Kæmpens dal for at undersøge sagen? Hvem skal være den næste lykkens pamfilius? Bliver det jer, eller bliver I ædt levende i forsøget?

Lykkens brønd handler om Jagten på Den fortryllede lykkebrønd. Ifølge et gammelt skattekort befinder Lykkens brønd sig et sted i Kæmpens dal – men hvem finder den først? Og hvad med den kæmpe, som siges at vogte området og æde mennesker levende?

Hinterlandet på Con2 er for nysgerrige skattejægere, som er villige til at vove liv og lemmer for fantastiske skatte. I år går turen ikke til et bestemt hulesystem, men lader spillerne vove sig gennem vildmarken til forskellige hulesystemer. Hinterlandet er oldschool fantasy rollespil med enkle regler, som er hurtigt lært. Hinterlandet er også en kæmpe rollespilskampagne for både nye og erfarne – overlever din karakter et scenarie, må du bruge karakteren igen i følgende scenarier. Har du en karakter fra tidligere conner, må du også bruge karakteren.

Played at

Con Artist 2 (2016)

TriviaSend corrections for this page